TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine des Bans

Camping Domaine des Bans
Corcieux Village
88430  Corcieux
Vosges
code: 66543
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (2 stemmen)
☆☆☆☆ ADAC zwembadwaterglijbaanzwemmeergroter dan 10 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 1 januari .. 31 december wifi centrum 1.0 km supermarkt 8.0 km Utrecht 598 km hoogte 560 m prijsklasse duur 's morgens vers brood campingwinkel afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


In het hart van het massief van de Vogezen, vlakbij de Vallei des Lacs en bij Gerardmer, ligt het Yelloh!Village - Les Bans, midden in 33 ha groen. Dit dorp biedt u water in alle soorten voor een verkwikkende vakantie. Het mooie landschap nodigt u uit, lopend, fietsend of te paard, dit alles te ontdekken. In de Vogezen vindt u alles: feesten, recreatie, geschiedenis... al deze voorwendsels geven gelegenheid tot evenementen, tradities, folklore, de regionale producten ontdekken, muzikale en sportieve activiteiten...

ROUTE
Metz-Nancy-Epinal-Corcieux

voorseizoen vòòr 2014
8
2 weken in een bijna nieuwe stacaravan gezeten met 4 personen. 2 volwassenen en 2 puberdochters. Caravan was bijna nieuw, dus alles hieraan was in orde. Dubbel gevoel over deze camping. Werken er volgens ons aan om het wat negatieve imago weg te werken.
Negatief: koud water in het grote zwembad, en gaat pas om 12 uur open. Niet veel te koop in het campingwinkeltje daarvoor moet je naar het stadje. Slecht onderhoud van de speeltoestellen bij de bar. Worden niet schoongemaakt volgends mij, en onderdelen waren puur versleten.
2de week waren ze onnodig streng in het verwarmde bad. Kinderen mochten niet meer overgooien met een bal in het water. (???) Veel werkzaamheden op de camping. Heb internet voor 2 weken gekocht i.v.m. werk, maar was maar 2 dagen te gebruiken, vorr de rest storing op storing.
Positief: Heel vriendelijke personen bij de receptie, en ook behulpzaam. We hebben heel mooi weer gehad, wat niet zo heel vanzelfsprekend is daar, kwamen we achter. Supertoffe barman die voor vermaak zorgt en de stemming hoog houd. WK voetbal kunnen zien op groot scherm. Leuk restaurtantje net buiten de camping.
Onze caravan stond heerlijk rustig onder de bomen, uit de zon.
Wij hebben wel een leuke vakantie gehad, maar gelukkig was het weer perfect, anders hadden we er een katerig gevoel aan over gehouden.


ligging:8 sanitair:8 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van jan
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW