TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine du Pioch

Camping Domaine du Pioch
Le Pioch
34330  Fraisse-sur-Agout
Hérault
code: 65801
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (1 stemmen)
NL eigenaar zwemmeerrivier2 tot 5 ha 25 tot 50 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 mei .. 1 oktober centrum 4.0 km supermarkt 10.0 km Utrecht 1200 km hoogte 780 m prijsklasse gemiddeld restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


ROUTE
Onze camping onder het label Accueil Paysan geeft u de ruimte om kennis te maken met de boerderij ,maar ook met de zeer rijke natuur daarom heen ,midden tussen drie grote stuwmeren waar alle watersportaktiviteiten ondernomen kunnen worden.

hoogseizoen vòòr 2014
9
Mooi gelegen, rustige camping met ruime plaatsen. Schitterende wandelingen gemaakt. De groenten in het winkeltje komen vers uit de tuin of van de coöperatieve in de buurt. Lekkere zelfgemaakte producten bovendien. Recent werd er een ook nieuw sanitair gebouw geplaatst. 's Avonds kan je voor een schappelijke prijs genieten van een maaltijd die met veel liefde wordt bereid. Niko en Thea doen dit echt met hart en ziel en met veel humor!

ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Wim Geurts
hoogseizoen vòòr 2014
5
Wij waren in juli 2011 twee weken op deze camping. Eens maar nooit meer. De campingeigenaar is erg onvriendelijk. Sanitair is zeer slecht, vies, stinkt, geen warm water bij wastafels en afwas. Geen privacy bij wastafels. Het licht doen de campinghouders pas om 22. 00 aan waardoor je vaak je tanden in het donker moest poetsen.
De campingeigenaar was twee dagen lang bezig om hout te zagen met motorzaag, benzine dampen alom en veel lawaai!
De speeltuin kent een gammele glijbaan en roestige schommel. Onze kinderen werden door de campinghouder daar weggestuurd omdat ze zijn rust verstoorden!
Het kampeertterrein is zeer ruw met brandnetels, braamstruiken, mieren- en wespennesten tot vlak bij de tent. Onze dochter is toen ze aan het voetballen was bij de tent aangevallen door een wespenzwerm!
Het zwemmeertje is een moerassig vennetje waarin wordt gevist maar niet gezwommen. Er is geen strandje of aflopende oever, niet geschikt voor kinderen.
Campingwinkel verkoopt verlepte groenten, bedorven blikjes bonen en het 'verse'brood komt uit de diepvries.
Nee, zou deze camping aan niemand willen aanraden.


ligging:6 sanitair:4 sfeer:4 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Annemieke
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW