TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine la Mathoniere

Camping Domaine la Mathoniere
Lieu dit Mathoniere
F-03350  Louroux-Bourbonnais
Allier
code: 64698
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.3/5 (7 stemmen)
mini natuur SVR ECEAT ANWB ACSI NL eigenaar zwembadzwemmeer op 6.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 1 juni .. 8 september 2-assige caravans niet toegelaten autovrije camping internetpunt wifi restaurant gratis safaritent lodgetent appartement vakantiehuis bijzonder verblijf centrum 9.0 km supermarkt 9.0 km Utrecht 803 km hoogte 348 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen huisdieren niet toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Domaine la Mathonière is een kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein gelegen op een terrein van 2 hectare in het hart van de Allier in de Auvergne. Het is gelegen in een heuvellandschap temidden van bossen en landerijen en wordt omzoomd door houtwallen. Het terrein vormt een glooiend veld met in het midden een grote oude eik en een prachtig uitzicht over de streek.

De kinderen kunnen zich prima vermaken op het ruime terrein met speeltoestellen, speelveld of bij onze dieren. Op warme dagen vindt u verkoeling in ons (verwarmd) zwembad van 10 bij 5 meter.

Heeft u geen zin om te koken. Wij serveren ontbijt en diner. Wij maken ‘s avonds ook regelmatig een gezellig kampvuur. Een plek om weg te dromen met een glaasje wijn of prosecco of om overheerlijke marshmellows te maken. Dit alles onder de prachtige sterrenhemel, luisterend naar de nachtelijke geluiden. Alle ingrediënten om volop te genieten van uw welverdiende vakantie!

Rust en stilte kenmerken het terrein. Geen scherpe geluiden van het drukke stadsleven, maar een achtergrondkoor van onze lokale bewoners zoals sprinkhanen en krekels, het kwaken van kikkers en de vele geluiden van de zang- en roofvogels.

Domaine la Mathonière ligt aan een landweggetje dat na 100 meter uitloopt in een bospad. Dit bos is een heerlijke plek en ideaal om te wandelen. Door de rustige ligging en omdat er geen doorgaand verkeer is, kunnen kinderen veilig spelen op en rondom La Mathonière. Ons domaine richt zich voornamelijk op jonge gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij hebben 13 ruime kampeerplekken, 9 luxe safaritenten, 2 ecolodge tenten en 3 gites.

Wij, Menno en Ingrid, hopen u binnenkort bij ons te mogen verwelkomen. Laat u verrassen door dit unieke, ongerepte stukje natuur in het hart van de Allier!

ROUTE
Afstand naar ons Domaine is circa 800 km vanaf Utrecht, en dus in ongeveer 9 uur te rijden. Voor een duidelijke route, check onze website!