TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine le Peyral

Camping Domaine le Peyral
34330  La Salvetat-sur-Agout
Hérault
code: 65796
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 4.5/5 (2 stemmen)
natuur ☆ Vekabo ANWB Camping Qualité B eigenaar zwembadzwemmeer op 4.0 kmzee op 80.0 km2 tot 5 ha 25 tot 50 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 1 juni .. 15 september wifi receptie bungalowtent mobilhome/stacaravan centrum 3.0 km supermarkt 2.0 km Utrecht 1250 km hoogte 700 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Domaine Le Peyral is een camping waar rust en ruimte hoog in het vaandel staan. De plaatsen zijn groot en het sanitair is uitstekend. Twee maal per week (laagseizoen) is er een table d’hôte voor een beperkt aantal personen en twee keer per week kunnen de gasten die dat willen mee wandelen met de eigenaren in de prachtige, ongerepte omgeving. Voor degenen die er liever zelf op uittrekken, zijn er veel wandel- en fietsroutes in de omgeving uitgezet. In het hoogseizoen worden er geregeld maaltijden voorzoen zoals een bbq of paella voor al wie wil aanschuiven.
Op het terrein staan verschillende spelmogelijkheden zoals een trampoline, schuifaf, pingpongtafel en jeu de boules baan. Geregeld worden er spelletjesnamiddagen georganiseerd met pannenkoeken of zelfs een heuse dropping.
Door de ligging op 700 meter is er sprake van een prettig klimaat waarbij het ook in de warme zomermaanden ’s nachts lekker afkoelt.
De camping ligt tussen het stuwmeer van Laouzas en het stuwmeer La Raviège waar alle vormen van watersport mogelijk zijn. Verder zijn in de omgeving veel sporten te beoefenen, waaronder tennis, paardrijden, kanoën en golf.
Sinds het voorjaar van 2012 is de camping in handen van nieuwe Vlaamse eigenaren, Kris en Ilse Mampaey. Zij hebben de camping overgenomen van Carla en Nico en willen deze grotendeels in hun stijl verderzetten. Koppels en families met kinderen van jong tot oud zijn welkom.
Het volgende filmpje geeft goed de sfeer mee:

ROUTE
Vanuit Nederland na Clermont Ferrand bij Millau (na het hoge viaduct) afslaan richting St. Affrique. Via Belmont en Lacaune naar La Salvetat sur Agoût. Vlak voor deze plaats linksaf richting Nages (camping staat ook naar links aangegeven).
Na iets meer dan een kilometer is links de afslag naar de camping die dan na 700 meter bereikt wordt.