TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine les Bois du Bardelet

Camping Domaine les Bois du Bardelet
Route de Bourges
F-45500  Gien
Loiret
code: 65165
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité zwembadzwemmeergroter dan 10 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 29 september wifi centrum 5.0 km supermarkt 6.0 km Utrecht 626 km korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Vlakbij de Sologne en de Loire-Kastelen kunt u op camping Les Bois du Bardelet genieten van ontspanning en welzijn, midden in een bosrijke omgeing met 2 vijvers. U kunt hier speciale momenten delen met uw gezin en in elk seizoen waterplezier beleven in de binnen- en buitenbaden van het park. Op anderhalf uur van Paris heeft u hier ruimschoots de mogelijkheid om een een weekendje in de natuur te zijn of nieuwe plekken te ontdekken : wijngaarden, rondvaartboten, Disneyland...

hoogseizoen vòòr 2014
9
In het hoogseizoen op op deze camping op staanplaats 200 m2 met eigen sanitair direct op de eigen staanplaats. Heerlijk om niet met je wc-rol te hoeven lopen.

Vers brood in campingwinkel. Maar omdat we lui waren, hebben we het ontbijt+diner formule genomen ipv zelf te koken. Heerlijk!
Internet gewoon goed werkend in je luie stoel bij je tent. Kinderen heerlijk spelend bij de Animatie activiteiten. Moest wel voor betaald worden, maar deelname aan dat soort dingen is niet verplicht. Wie niet wil meedoen, betaalt ook niet.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Colin
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW