TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Domaine Camping les Roches

Domaine Camping les Roches
les roches
F-07270  Le Crestet
Ardèche
code: 64197
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (1 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI zwembadwaterglijbaanzwemmeer op 5.0 kmrivier5 tot 10 ha 25 tot 50 plaatsen 50% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 30 september 1 oktober .. 30 april wintercamping mobilhome/stacaravan chalet centrum 5.0 km supermarkt 5.0 km Utrecht 999 km hoogte 335 m prijsklasse goedkoop korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 4 Ampère of meer


Rust, groen zover het oog kan reiken, kastanje- en dennenbomen, rivier Le Doux die langs de camping stroomt, u bent in de Ardèche Verte!
Op 30 minuten rijden van Tournon-sur-Rhône en 1 uur van Valencia, biedt Domaine Camping Les Rôches u een rustige en ontspannen omgeving, ideaal voor natuurliefhebbers, sportvissers en gezinnen met jonge kinderen.
De camping beschikt over een zwembad, een privéstrand aan de rivier, spellen voor kinderen, restaurant met specialiteiten uit de Ardèche en biedt animaties om uw vakantie nog meer te accentueren … Een ideaal programma om te ontspannen in de Ardèche Verte.

Servicegebied voor campers - Het hele jaar open 7 dagen / 7
Onbeperkte Water herladen (niet drinkbaar) in het servicegebied van de camper. Onbeperkte elektriciteit op de standplaatsen.
De veiligheid en kalmte van een camping, de voordelen van een servicegebied.
Prijs buiten de openingsperiode van de camping (15 september tot 15 april): 5 euro (contant).

ROUTE
Op 30 minuten rijden van Tournon-sur-Rhône en 1 uur van Valencia, biedt camping Domaine Les Rôches u een rustige en ontspannen omgeving, ideaal voor natuurliefhebbers, sportvissers en gezinnen met jonge kinderen

5 februari 2020
Ontdek de Ardèche en zijn showpaden en kies voor onze enduro-motortochten met onze gecertificeerde en gepassioneerde gids!

http://enduric07.com/

Voor het plezier van de ogen en het plezier van de armen, ongeacht uw niveau, geniet van een wandeling en de natuur in het hart van onze regio, onder toezicht van een professionele gids.

Op het platteland genietend van onze schoonheid en het proeven van lokale specialiteiten, kies voor onze meerdaagse arrangementen met de mogelijkheid van accommodatie op Domaine Camping Les Roches!


nieuws van cmpng64197