TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Domaine Raulet

Camping Domaine Raulet
F-11230  Saint-Benoît
Aude
code: 65700
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.5/5 (2 stemmen)
mini bij de boer ANWB NL eigenaar zwembad op 15.0 kmzwemmeer op 14.0 kmzee op 65.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen 1 juni .. 30 september internetpunt centrum 9.0 km supermarkt 15.0 km Utrecht 1249 km hoogte 600 m prijsklasse gemiddeld huisdieren toegestaan stroom 4 Ampère of meer


Onze camping is eenvoudig, maar heel rustig gelegen. Er zijn twee sanitaire blokken aanwezig waarin gedoucht kan worden met warm water. In elke blok is ook een WC en wasbak aanwezig.
Er is een groot afdak waar enkele koelkasten staan, een gasfornuis, een grote tafel met stoelen en een grote spoelbak om de afwas in te doen. De spoelbak is niet voorzien van warm water. Dit gedeelte is ook gezamenlijk te gebruiken. Als iedereen in optimale vakantiestemming is kan dit geen probleem zijn, integendeel zelfs, hier worden de vriendschapsbanden juist gesmeed.

Vanaf onze camping hebt u een schitterend uitzicht op de heuvelige omgeving met bossen en de weiden waar onze paarden grazen. Als u wilt paardrijden onder deskundige begeleiding moet u naar Christel vragen. Een leuke vrouw die evengoed met beginnelingen overweg kan als met gevorderden. De omgeving van Raulet is werkelijk een unieke plaats om lekker voluit te gaan voor de gevorderden als om rustig aan een paard te wennen en te genieten van de omgeving voor de beginners.

Wij doen niet aan reservaties. Alleen voor de caravans die bij ons te huur zijn is het verstandig om te informeren of ze nog vrij zijn.
Verder bepaal jezelf mede de sfeer. De omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen, lekker luieren of tientallen andere mogelijkheden tot een actieve vakantie. Daarover kunnen wij je meer dan genoeg informatie bezorgen.

Wees welkom!

ROUTE
Route auto Limoux
•Wanneer u Limoux binnen rijdt passert u een rotonde.
•U gaat rechtdoor. U blijft rechtdoor gaan.
•Wanneer u weer bij een rotonde komt gaat u rechts af naar Chalabre (D620)
•Blijf deze weg volgen en u komt vervolgens door de dorpjes Ajac en La Bezole.
•Na het dorpje La Bezole rijdt u nog circa 4.5 km door en krijgt u een afslag aan uw linkerhand naar St. Couat du Razés. (D30) Hier gaat u links.
•Na 100 meter ziet u een klein weggetje rechts dat over een bruggetje gaat. U ziet ook een bord Raulet.
•Hier gaat u rechts af.
•U blijft dit weggetje volgen. U komt langs Facaud, La Jurque, La Porte.
•Uiteindelijk na 2.5 km ziet u een bordje met doodlopende weg. Na 500m komt u op de boerderij. Is daar niemand, zet je tent en kom later nog eens terug.