TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Domein les Filloux

Domein les Filloux
2, Les Filloux
23400  Saint-Dizier-Masbaraud
Creuse
code: 111858
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (2 stemmen)
mini natuur SVR B eigenaar zwembad op 10.0 kmzwemmeer op 5.0 kmrivier op 5.0 kmzee op 400.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 1 april .. 30 september autovrije camping internetpunt wifi receptie bungalowtent bijzonder verblijf centrum 5.0 km supermarkt 5.0 km Utrecht 850 km hoogte 425 m prijsklasse gemiddeld privé sanitair huisdieren in overleg stroom 10 Ampère of meer


In 2018 ontdekten we de ruimte, rust en pure natuur van het domein “Les Filloux”. We hebben de kans gegrepen en bewust gekozen om in deze positieve energie de chambre d’hôtes en de mini-camping verder te zetten. Het warme gevoel dat het ons geeft, willen we graag met je delen. Hopelijk kan jij hier ook je batterijen weer opladen. En wie weet zorgt deze vakantie ook voor een verandering in jouw leven…

Voel je vrij en dichter bij de natuur op één van onze kampeerplaatsen. Met een tentje of een lichte caravan kan je jouw kampeerplaats op een prachtig stukje van ons domein innemen. Alle staanplaatsen op het domein zijn voorzien van elektriciteit en schaduw is ook van de partij.
Wil je dezelfde ervaring als onze kampeergasten, maar met meer comfort. Kies dan voor een van onze twee gezellig ingerichte luxe tenten met houten afwerking. Zij staan op een uniek stukje van het domein met een uitzicht op het platteland. Bij een verblijf in onze luxe tenten kan je in onze hoeve komen genieten van een heerlijk vers ontbijt.

Achteraan onze hoeve bevindt zich het sanitaire gedeelte, voorzien van douche, toilet en lavabo, direct toegankelijk van buitenaf.

Onze kampeerplaatsen zijn beschikbaar van april tot en met september.

ROUTE
De Creuse bevindt zich centraal in Frankrijk. Je kan richting La Souterraine / Limoges of Clermond-Ferand rijden.

Reken op een ritje van 1000km, afhankelijk van waaruit je vertrekt natuurlijk.