TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping du Lac

Camping du Lac
5, Route de Lyon
F-01460  Port
Ain
code: 100637
MIJN REVIEWWEBSITEKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.5/5 (2 stemmen)
☆☆ zwemmeerrivier50 tot 100 plaatsen 1 mei .. 30 oktober Utrecht 886 km hoogte 480 m restaurant afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


hoogseizoen 2020
7
Camping du Lac ligt tussen de dorpjes Montréal - la - Cluse en Port aan de oevers van het 141ha groot gletsjermeer Lac de Nantua, en ligt in de zuidelijke uitlopers van het Jura gebergte.

De ligging is fantastisch en de omgeving is uitermate geschikt voor wandel, fiets en kano vertier. Je wordt hartelijk ontvangen door de beheerster/eigenaresse van de camping. Pascal, haar zoon, neemt je verder mee om je wegwijs te maken op de camping.

Je kunt gaan staan waar je wilt maar zware voertuigen, zoals campers, wordt afgeraden om op het midden terrein te gaan staan vanwege de onstabiele ondergrond. De sanitaire voorzieningen zijn schoon maar komen recht uit het sanitair museum. Basic camperen heet dat.

Maar wat een uitzicht, wat is het hier rustig. Vreemd dat je weinig hinder hebt van het verkeer en de TGV die wel eens voorbij komt.

Voor de dagelijkse boodschappen heb je op loop/fiets afstand voldoende winkels, restaurantjes en terrasjes. Kortom, wij komen hier zeker nog eens terug.

ligging:8 sanitair:4 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van webmasters
hoogseizoen 2017
8
Voor kampeerders die houden van een mooi uitzicht en rust is dit een geweldige camping. Voor ons is dit kamperen zoals het bedoeld is. Ruime, niet afgebakende plaatsen in zowel zon als schaduw. Sanitair is echt verouderd, maar dat wad voor ons geen probleem. Als je van luxe houdt moet je hier niet zijn, maar als je van back to.basic houdt is dit een heerlijke camping.

ligging:9 sanitair:5 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van FamAarts
hoogseizoen vòòr 2014
8
Fijne, rustige camping aan het meer van Nantua. Staat in augustus wel vol met mensen die op doortocht zijn, dus veel komen in de avond en gaan in de ochtend.
Groot voordeel: geen vaste plaatsen, maar één groot veld, deels met grote bomen. Je kunt je tent of caravan vrij neerzetten waar jij dat wilt. Elektriciteit is overal op de camping beschikbaar, als je maar een kabel bij je hebt die lang genoeg is.
Leuke wandelroutes in de nabije omgeving.
Je moet houden van een beetje primitief, sanitair is redelijk basic maar wel schoon.

ligging:9 sanitair:6 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Annemiek Ramaekers
MIJN REVIEW