TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping du Lion

Camping du Lion
Chemin de I'lle Chenevrier
07700  Bourg-Saint-Andéol
Ardèche
code: 64184
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ANWB zwembadrivier5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 15 september wifi centrum 0.8 km supermarkt 0.5 km Utrecht 1061 km hoogte 70 m 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Le Camping du Lion vous accueille dans un cadre naturel et boisé, niché au bord du Rhône. Les amateurs de camping traditionnel apprécieront ses grands emplacements et sss espaces de verdure !
Pour des séjours au calme, mais à proximité de tous les services et de nombreux sites à découvrir et à visiter !
Le Camping du Lion vous propose en été des animations pour tous, dans une ambiance familiale et conviviale.
Un camping qui a su préserver son authenticité !
A bientôt en Provence...

ROUTE
A 10 minutes de la sortie de l'autoroute A7 (Montélimar sud en venant du Nord, et Bollène en arrivant du sud).

hoogseizoen 2014
6
Op de terugweg vanuit Spanje hier overnacht. Ondanks dat de camping maar voor 20% bezet was mochten we niet zelf een plekje uitkiezen en kregen we plekje bij het oude sanitair gebouw. Was vies, oud en alleen maar koud water. Plek bestond meer uit onkruid dan uit gras. Zwembad water zag er troebel en vies uit. We moesten € 55 voor een nacht betalen. Dit nooit meer!

ligging:7 sanitair:4 sfeer:5 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van martina23
hoogseizoen vòòr 2014
8
Wij vonden het een erg leuke camping, erg gemoedelijk. De kinderen 7, 10 en 12 jaar hebben zich prima vermaakt. Ze hadden een hele club vrienden en vriendinnen van diverse nationaliteiten.
Ook was de eigenaar erg vriendelijk. Wat wij ook erg prettig vonden is dat je je eigen plek mag uitzoeken men doet daar niet moeilijk over. Er was 's avonds ook van alles te beleven als je mee wilde doen dan ging je naar het restaurant, zo niet dan had je er weinig last van.
Er is echter één toch wel groot nadeel, het stikt er van de muggen. Wat de temperatuur betreft kun je er 's avonds heerlijk buiten zitten maar door de muggen is dit niet te houden. Vanaf dat het schemerig begint te worden komen ze. Ze steken overal doorheen. Zelf als je je insmeert met antimug komen ze nog op je af. Het is niet zo dat dit onze vakantie heeft bedorven maar het was wel een min punt. De omgeving is mooi, je zit wat verder van de drukke campings aan de Ardeche maar je bent er wel zo.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Familie Schuurman
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW