TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Etang de la Vallee

Camping Etang de la Vallee
45530  Combreux
Loiret
code: 66523
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
natuur ☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité zwembadzwemmeerrivier2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 januari .. 31 december centrum 2.0 km supermarkt 2.0 km Utrecht 530 km prijsklasse gemiddeld korting CampingCheque, CampingCard ACSI 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


De camping is fraai en rustig gelegen op een schiereiland in de Loire en diverse plaatsen hebben een prachtig uitzicht op de rivier. De camping is specifiek geschikt voor rustzoekers en mensen die de omgeving ( fietsend ) willen verkennen.
Met name de fietspaden langs het kanaal lateraal dat wordt bevaren is de moeite waard en biedt de mogelijkheid om rond de Loire te fietsen. Ook op fietsafstand is het prachtige kunstwerk van Briare, het aquaduct over de Loire wat gemaakt is door studenten van Eiffel.
Dit duidelijk terug te zien aan de gietijzeren ornamenten.
Het sanitair is ruim voldoende en wordt dagelijk goed schoongehouden. Bij het kantoor is een terras waar frisdrank te verkrijgen is.
Châtillon is een fraai stadje met een leuke haven op loopafstand en de omgeving van de camping bestaat uit water en bos. Er zijn diverse bezienswaardigeheden zoals het hooggelegen wijndorp Sancerre.
De gastvrije beheerders Henk en zijn vrouw Eva spreken Nederlands, Engels en Tjechisch en ook in Châtillon wordt u bij het VVV indien gewenst in het Nederlands te woord gestaan.

3 mei 2010
Vanaf 2010 kunnen de kinderen ponyritjes maken rond de camping.


nieuws van camhortus