TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Etoile d'Oc

Camping Etoile d'Oc
11120  Pouzols-Minervois
Aude
code: 65696
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 2/5 (5 stemmen)
bij de boer zwembadminder dan 25 plaatsen camping permanent gesloten


naseizoen vòòr 2014
Meerdere jaren achtereen gebruik gemaakt van gite op het
terrein. Kom de laaste in de buurt om er een huis te huren.
Helaas is de camping overwoekerd door onkruid en zijn de gite en auberge veranderd in ruines.


review van koos grave
hoogseizoen vòòr 2014
9
Ook wij hebben 5 jaar op deze camping gestaan en met heel veel plezier. Wij weten dus niet waarom ze gestopt zijn, maar ze zullen er een goede reden voor hebben.

Weet iemand wat er verder met de camping gebeurt is? Doorgestart of helemaal gestopt?

ligging:9 sanitair:7 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van R. Faas
voorseizoen vòòr 2014
8
Wij stonden een paar jaar terug bij Franklin en Lisa op de camping. Lekker rustig plekkie, geen hektiek.

Heerlijk gegeten in hun restaurant en goede gesprekken gehad met een paar glaasjes wijn. Zeer aardige mensen met een sociaal bewogen leven en een duidelijke eigen mening.

Erg jammer dat hun dromen de mist in zijn gegaan. Elisa en Franklin, waar jullie ook zijn: leef blij en gelukkig!

Janny en Coos van der Spek
CoosvdSpek@xs4all.nl

ligging:8 sanitair:7 sfeer:9 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Janny en Coos van der Spek
naseizoen vòòr 2014
8
Helaas moeten constateren dat deze camping gesloten is. Zijn vanaf het 'eerste' uur gast geweest en kennen de achtergronden waarom echter het blijft een triest gegeven dat hard werkende mensen door lokale, regionale bevolking dermate dwars gezeten zijn dat de pijp aan maarten gegeven is. Niet te spreken over de achterklap en gedragingen van "mede vaderlanders" als gast op de camping in 'wonend' in de directe/indirecte omgeving.
Voor ons was het altijd het rustpunt van het jaar, bijtanken, genieten, lachen en gezelligheid ten top.
Nog nooit een bezoek gebracht aan een 'camping' waar je je zo thuis voelde, prachtige dagen doorgebracht tijdens het plukken van de wijn bij een lokale boer (enige Franse vriend, velen praten erover maar daar was het allemaal mogelijk.

Hoop dat het ze goed gaat want aan inzet/werklust/enthousiasme maar vooral doorzettingsvermogen ontbrak het hen beiden niet.ligging:8 sanitair:6 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Allard Stapel
hoogseizoen vòòr 2014
9
Heb niet de gewoonte mij zelf op dit soort fora te uiten maar sluit mij volledig bij de laatste twee auteurs aan (ook de uitspraken over het soort "veldkamp" onderschrijf ik volledig).

Het is (egoistisch) voor ons een grote teleurstelling dat deze kleine camping met "oversized" zwem faciliteiten gesloten is na 3 jaar er fantastisch te hebben gekampeerd maar vooral gegeten en gelachen. De Pouzolaanse zwemkampioenschappen zullen tot in lengte van dagen in onze gedachten blijven.

De omstandigheden waaronder zij zijn 'gevlucht' uit het zo 'bejubelde' Frankrijk zijn ons helaas welbekend. Ik kan niet anders zeggen groot gelijk want hoe hebben ze het zo lang weten uit te houden in een land/streek zonder enige mores.

Naast het persoonlijk gemis vind ik het nog steeds triest dat hardwerkende mensen door lokale bevolking, overheden, anoniem achteruit schoppende "klanten" en niet te vergeten de "Nederlanders in den vreemde met een huis in Zuid Frankrijk (of bedoelen ze dan wat anders??)" zo zijn dwars gezeten en getreiterd.

Waar ze nu ook mogen zijn wij wensen ze al het goeds en meer toe want hun portie hebben ze wel gehad. Het ga jullie meer dan goed en misschien (durf bijna met zekerheid te stellen niet in Frankrijk) tot ziens.

Hans, Marjorie en kinderen

ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Gewoon een klant
hoogseizoen vòòr 2014
9
Beste Franklin en Lisa.
Mijn vrouw Annie en ik vinden het verschrikkelijk dat jullie gestopt zijn. De twee opeenvolgende jaren dat we bij jullie op camping zijn geweest, waren jullie altijd vriendelijk en zeer behulpzaam.
De camping en alles er op en aan waren zeer goed in orde. Ik hoop dat we jullie nog eens ontmoeten en wensen jullie het allerbeste.
Zeker en vast altijd welkom bij ons in Gent.
Vele groeten,
Annie en Peter
ps: In Gent noemen wij ontevreden mensen "wortels". En daar krijg je in gelijk welke branche mee te maken, laat je daar niet door ontmoedigen.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Peter Moreels
hoogseizoen vòòr 2014
8
Kan niet anders zeggen dat wij hier vanaf 2001 altijd fantastische vakanties hebben gehad. Eigenaren zijn helaas gestopt ongetwijfeld zullen de reacties en gedragingen van de "kampeerders' Veldkamp hieraan hebben bijgedragen echter dit is maar een "topje" van de oorzaken.

Feit is ook dat ondanks het harde werken, het moeten accepteren dat er zeurpieten die te gierig zijn om ook maar een stuiver uit te geven zomaar hun mening denken te kunnen spuien.
Ben er van overtuigd (mede onderschreven dat ondanks onverbloemde kritiek niet eens het LEF er is om een mail adres achter te laten) dit soort hollandse zielepoten dit nooit in het gezicht van de eigenaren geuit heeft.

Persoonlijk vinden wij het nog steeds een verlies dat de camping en restaurant gestopt zijn maar wij begrijpen heel goed dat gezien de tegenwerkingen en achterklap (en dan niet alleen door de 'Veldkampjes en soort genoten" ) waar ze mee geconfronteerd zijn het Frankrijk van de clown Sarkozy de rug hebben toe gekeerd.ligging:8 sanitair:7 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Van Putten, Wassenaar
hoogseizoen vòòr 2014
5
Eigenaren zijn gestopt met de camping. Kan als bezoeker van deze camping dit alleen maar toejuichen. Wij zijn hier in juli '07 geweest en met 30 jaar kampeerervaring zo'n vieze camping nog niet eerder bezocht. Sanitair werd eens in de 2 weken met hogedruk spuit schoongemaakt. Douchewater liep langs je benen wanneer je op het toilet zat. Was maar een wasbak voor gehele camping. Zwembad was halve dagen open en lag vol met dennenaalden. Kortom een zeer juiste beslissing en zeker geen gemis.
ligging:4 sanitair:4 sfeer:4 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Veldkamp
MIJN REVIEW
15 december 2008
Camping Etoile d'Oc is vanaf 2008 gesloten.


nieuws van Piroska