TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Europe

Camping Europe
Avenue du Général de Gaulle
66701  Argeles-sur-Mer
Pyrénées-Orientales
code: 103053
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (1 stemmen)
☆☆☆ zwembadzeekleiner dan 2 ha 50 tot 100 plaatsen 10% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 28 september mobilhome/stacaravan supermarkt 0.0 km hoogte 0 m prijsklasse gemiddeld afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


naseizoen 2017
8
Wij bezoeken deze camping al 10 jaar in september. De rust en de sfeer zijn er heerlijk gemoedelijk, ondanks dat kampeerplaatsen aan het einde van het seizoen wat stoffig zijn geworden van het warme en drukke zomerzeizoen. De camping heeft de voor- en nadelen van een "stadscamping". Vanwege de weg vlak langs de camping kan het 's nachts iets rumoeriger zijn dan op een camping aan het strand. Maar het grote voordeel is, dat hier zowel het strand als het oude centrum op loopafstand zijn. Het sanitair is netjes en schoon en het kleine zwembad is een aangename aanvulling als het op warme dagen te winderig is aan het strand. In het voor- en naseizoen is de camping vaak maar voor een derde of minder bezet. De eigenaar en het personeel zijn vriendelijk en behulpzaam. Bij de ingang van de camping is een kleine winkel met vers fruit, groente, brood, wijn en algemene kruidenierswaren.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:8 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Sander
voorseizoen 2019
8
Wij bezoeken deze camping al jaren in het naseizoen en zijn dit jaar voor het eerst in mei/juni geweest. De rust en de sfeer zijn er als in september,maar alles is nu heerlijk groen. De camping heeft de voor- en nadelen van een "stadscamping". Vanwege de weg vlak langs de camping kan het 's nachts iets rumoeriger zijn dan op een camping aan het strand. Maar het grote voordeel is, dat hier zowel het strand als het oude centrum op loopafstand zijn. Het sanitair is netjes en schoon en het kleine zwembad is een aangename aanvulling als het op warme dagen te winderig is aan het strand. In het voor- en naseizoen is de camping vaak maar voor een derde of minder bezet. De eigenaar en het personeel zijn vriendelijk en behulpzaam. Bij de ingang van de camping is een kleine winkel met vers fruit, groente, brood, wijn en algemene kruidenierswaren.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:8 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Sander
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW