TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Hondencamping la Soupèze In Frankrijk

Hondencamping la Soupèze In Frankrijk
La Soupèze
87230  Dournazac
Haute-Vienne
code: 111160
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
mini natuur NL eigenaar zwembadzwemmeerrivierzee op 120.0 km2 tot 5 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 15 mei .. 31 september alleen volwassenen internetpunt wifi terrein chalet vakantiehuis centrum 2.5 km supermarkt 2.5 km Utrecht 890 km hoogte 320 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Camping La Soupèze is een kleinschalige, hondvriendelijke camping voorzien van alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie.

Camping La Soupèze is gelegen midden in het prachtige, beschermde natuurpark Perigord-Limousin op de grens van de Dordogne en de Haute-Vienne. Deze streek staat bekend om z’n schitterende natuurschoon, de vele meren en toeristische dorpen en steden die zo typisch Frans zijn.

In de directe omgeving vindt u onder andere heerlijke recreatiemeren, rivieren voor watersport, leuke dorpen met die unieke Franse markten, vele kastelen en diverse fiets– en wandelroutes.

Op de camping beschikken we over meerdere faciliteiten zoals; een opbouwzwembad, een Jeu-de-Boules baan, een gezellig terras en een bar waar we naast drankjes ook diverse snacks serveren. Tevens hebben we diverse faciliteiten speciaal voor uw hond, zoals de ruime buitenrennen met daaraan grenzend de grote hondenspeelweide en een hondenoppasservice, wanneer u zonder uw hond(en) iets wilt ondernemen.

Voor info of reserveren: https://www.la-soupeze.com/#reserveren

ROUTE
Voor een routebeschrijving klikt u op onze homepage op ROUTE

voorseizoen vòòr 2014
9
Wij hebben in juni 2009 deze camping met onze hond Fons bezocht. De ongedwongen sfeer, de prachtige camping met zeer ruime plekken, de (speel)ruimtes voor de honden, het sanitair, het heerlijke weer en de andere gasten het was in een woord geweldig. Erg gezellig en bijzonder vonden wij de zgn. "table d'hôtes" (mee eten met de gastheer en gastvrouw)welke een aantal keren per week aangeboden werd. Een goede manier om de medegasten beter te leren kennen. Ook de "jeu de boules" spellen na het eten waren erg gezellig. Marco en Tamira zijn een geweldige gastheer en gastvrouw die er alles aan doen om het hun gasten naar de zin te maken. Wij komen hier zeer zeker terug, wat ons betreft een aanrader dus!

ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Erwin Rouwendal
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
17 februari 2019
Winnaar Zoover Award Gold 2018/2019!
BBQ-avond en Pizza-avond met pizza's uit eigen houtgestookte oven.


nieuws van cmpng111160