TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Huttopia Font-Romeu

Camping Huttopia Font-Romeu
66120  Font-Romeu-Odeillo-Via
Pyrénées-Orientales
code: 103124
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
natuur ☆☆☆ ECEAT ANWB zwembadzwemmeer op 22.0 kmzee op 100.0 km5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen 10% vaste plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 21 juni .. 10 september 3 december .. 10 april internetpunt centrum 0.5 km supermarkt 0.5 km Utrecht 1340 km hoogte 2900 m prijsklasse duur 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Huttopia Font-Romeu, in het hart van de Catalaanse Pyreneeën, heet u van harte welkom op een terrein van meer dan 7 hectare met 190 staanplaatsen.

Huttopia Font-Romeu, een uitzonderlijk zicht op de bergen van Zuid-Frankrijk (Catalaanse Pyreneeën).
De camping ligt midden in een bos, vlakbij het dorp Font-Romeu, het zonnigste vakantieoord van Frankrijk. Voor een zomervakantie met de hele familie, tussen natuur en sport, om de rijkdom van de Pyreneeën te ontdekken.

Naast een staanplaats kunt u ook kiezen voor een huuraccommodatie. Wij bieden u houten chalets of compleet ingerichte tenten aan voor een comfortabel verblijf.

Font-Romeu, gelegen in het hart van de Catalaanse Pyreneeën, op de uitgestrekte hoogvlakte van La Cerdagne, biedt een adembenemend uitzicht op de meer dan 2 900 meter hoge bergtoppen.

Font-Romeu staat bekend om de uitzonderlijke klimatologische omstandigheden met meer dan 3 000 zonuren per jaar en kan zich dan ook met recht het meest zonnige vakantieoord van Frankrijk noemen. Deze prachtige Pyreneeënplaats kenmerkt zich door een boeiend cultuurverleden en fraaie oude bouwwerken: Het Grand Hôtel, de afgelegen woning, de Zonneoven..

De camping is ook tijdens de winter open voor een skivakantie.

ROUTE
Vanuit Montpellier neemt u de A9 in de richting van Béziers. Neem uitgang 41 en volg de N9 richting Perpignan. Neem vervolgens de N116 en ga richting Font-Romeu