TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Huttopia les Châteaux

Camping Huttopia les Châteaux
11 Rue Roger Brun
41250  Bracieux
Loir-et-Cher
code: 112648
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (2 stemmen)
natuur ☆☆☆ ECEAT ACSI zwembadzwemmeerrivierzee op 350.0 km5 tot 10 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 4 mei .. 8 november internetpunt centrum 3.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 650 km prijsklasse duur korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Geniet van een unieke natuurlijke omgeving temidden van de kastelen van de Loire.
Camping Indigo Les Chateaux ligt in de Sologne streek en heeft een oppervlakte van 8 hectare.
De camping ligt in een prachtige natuurlijke locatie met een beekje die rustig langs het terrein stroomt.
Er zijn 380 staanplaatsen waar u kunt verblijven in uw eigen tent, caravan of camper. U kunt ook kiezen uit één van onze unieke huuracommodaties. De camping ligt op 150m van het centrum van Bracieux en het dorp kan worden bereikt door een veilig en schaduwrijk voetpad.
De camping ligt op 8 km van het kasteel van Chambord en 9 km van het kasteel van Cheverny, U kunt alle kastelen van de Loire bezoeken vanaf de camping, u kunt deelnemen aan een scala van outdoor-activiteiten, genieten van de talloze fietspaden ... En heerlijk relaxen in een rustige natuurlijke omgeving na een drukke dag. Het is de ideale plek om te ontspannen, de cultuur te ontdekken en te genieten van alle activiteiten die wij u te bieden hebben.