TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Huttopia Rambouillet

Camping Huttopia Rambouillet
Route du Château d'Eau
F-78120  Rambouillet
Yvelines
code: 109966
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.7/5 (3 stemmen)
natuur ☆☆☆ ANWB ACSI ADAC zwembadzwemmeerrivier5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 1 april .. 5 november internetpunt centrum 3.0 km supermarkt 5.0 km Utrecht 520 km prijsklasse duur korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Een ideale plek voor een verblijf midden in het bos, aan de rand van het water en toch dicht bij Parijs. Ga er even tussenuit met het gezin, kom wandelen in het bos, geniet van het chloorvrije, natuurzwembad enverken de groene landschappen van de streek.

Wij verhuren houten chalets, houten pipowagens, cahuttes (onze speciaal voor Huttopia ontworpen huuraccommodaties) en Canadese-tenten, allemaal logies die perfect geïntegreerd zijn in de omgeving. U kunt ook komen kamperen met uw eigen tent, caravan of camper op onze ruime en schaduwrijke kampeerplaatsen.
Liefhebbers van wildkamperen kunnen terecht op onze bosplaatsen van meer dan 300 m² !

13 september 2011
Terug van uw zomervakantie maar met smacht aan het wachten op uw volgende vakantie? De zomer lijkt voorbij maar in Frankrijk is er nog volop zon en de temperaturen lopen op tot 27 graden! Kom in de herfstvakantie een weekje of een lang weekend naar Rambouillet! Geniet van de natuur en de vele activiteiten gericht op de omgeving en de cultuur.

Boek uw vakantie bij Huttopia Rambouillet en ontvang 5% korting op uw huuraccommodatie bij een verblijf vanaf 4 nachten of 10% korting bij een verblijf vanaf 7 nachten!

Wanneer u dit jaar nog uw verblijf bij Huttopia Rambouillet boekt bieden wij u gratis entree aan tot het terrein van Rambouillet waar u op avontuurlijke ontdekkingstocht kan gaan naar (edel)herten, hinden, damherten, everzwijnen en oerossen...

Kijk op www.huttopia.com voor meer informatie!


nieuws van Huttopia