TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Huttopia Rillé

Camping Huttopia Rillé
Lac de Rillé
F-37340  Rillé
Indre-et-Loire
code: 109159
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (2 stemmen)
natuur ☆☆☆ ANWB ACSI ADAC zwembadzwemmeer2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 22 april .. 6 november internetpunt centrum 5.0 km supermarkt 5.0 km Utrecht 742 km prijsklasse duur korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Op ontdekking in Touraine. Een unieke culture en historische bezienswaardigheden! Met ontelbare kastelen langs de Loire of de Cher, de groene landschappen langs de wijngaardroutes van Touraine-Val de Loire, de vele gemarkeerde bergroutes die een wijd aanbod aan vrijetijdsbesteding bieden: fiets-of wandeltochten, vissen, kanovaren...en niet te vergeten het vogelreservaat aan de andere oever van het meer.

Kijk voor meer informatie op www.huttopia.com
verhuur cabane, roulotte, canadienne

ROUTE
A85, exit Langeais then Hommes and Rillé

13 september 2011
Terug van uw zomervakantie maar met smacht aan het wachten op uw volgende vakantie? De zomer lijkt voorbij maar in Frankrijk is er nog volop zon en de temperaturen lopen op tot 27 graden! Kom in de herfstvakantie een weekje of een lang weekend naar Rillé! Geniet van de natuur en de vele activiteiten gericht op de omgeving en de cultuur.

Boek uw vakantie bij Huttopia Rillé en ontvang 10% korting op uw huuraccommodatie bij een verblijf vanaf 4 nachten of 25% korting bij een verblijf vanaf 7 nachten!

Wanneer u dit jaar nog uw verblijf bij Huttopia Rillé boekt bieden wij u gratis kanovaren aan voor de hele familie!

Kijk op www.huttopia.com voor meer informatie!


nieuws van Huttopia