TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Huttopia Senonches

Camping Huttopia Senonches
Etang de Badouleau
28250  Senonches
Eure-et-Loir
code: 109280
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
natuur ☆☆☆ ECEAT natuurkampeerterrein ANWB ACSI zwembadzwemmeergroter dan 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 22 april .. 5 november internetpunt centrum 0.5 km supermarkt 0.5 km prijsklasse duur korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Huttopia Senonches, in het centrum van Frankrijk, in de regio van Perche, tussen Chartres en Normandie. Geniet van ons chloorvrije natuur zwembad en tal van activiteiten rond het meer en in de omgeving (paardrijden, wandelen, mountainbike, vissen, …). Verken deze streek vol landhuizen en bocages (bossen).. Op slechts 150 km van Parijs, kunt u met uw familie genieten van een wonderbaarlijke vakantie in de natuur.

Wij verhuren houten ecodesign huuraccommodaties: houten chalets (vergelijkbaar met een gîte), Canadese-tenten (compleet ingerichte) en speciaal voor Huttopia ontworpen Cahuttes. U kunt verder ook uw eigen tent neerzetten op een ruime staanplaats van meer dan 300m², midden in het bos. Ook caravans en campers zijn welkom op onze klassieke en erg comfortabele staanplaatsen.


Voor meer info ga naar www.huttopia.com

ROUTE
Vanaf Parijs: Neem de N12 tot aan Dreux, neem dan de D928 richting Digny. Daarna richting Senonches en volg de borden Huttopia.

13 september 2011
Terug van uw zomervakantie maar met smacht aan het wachten op uw volgende vakantie? De zomer lijkt voorbij maar in Frankrijk is er nog volop zon en de temperaturen lopen op tot 27 graden! Kom in de herfstvakantie een weekje of een lang weekend naar Senonches! Geniet van de natuur in Senonches op maar 1,5 uur afstand van Parijs!

Boek uw vakantie bij Huttopia Senonches en ontvang 10% korting op uw huuraccommodatie bij een verblijf vanaf 4 nachten of 25% korting bij een verblijf vanaf 7 nachten!

U kunt ook gezellig met uw vrienden of familie genieten van de laatste zonnestralen in Senonches! Ontvang 10% korting bij een boeking van 3 huuraccommodaties!

Kijk op www.huttopia.com voor meer informatie!


nieuws van Huttopia