TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Huttopia Vallouise

Camping Huttopia Vallouise
Chemin des Chambonnettes
05290  Vallouise
Hautes-Alpes
code: 112649
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
natuur ☆☆ ECEAT zwembadrivier5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 28 juni .. 16 september internetpunt centrum 3.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 1130 km hoogte 1200 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


In het dorpje Vallouise omgeven door een uitzonderlijk stukje natuur…
Aan de voet van het beroemde Nationale Park des Ecrins. De nieuwe Camping Indigo Vallouise, een ideale plek voor natuurliefhebbers en avonturiers! Verblijf op 1200 m hoogte, in een prachtige natuurlijke omgeving, en geniet van een uitzonderlijk uitzicht op de bergen. Bezienswaardigheden in de omgeving: Vallouise, is een typisch bergdorpje, gelegen in de Hautes Alpes die synoniem is met de natuur, avontuur en ontdekking. In het nationale park des Ecrins kunt u de meest bijzondere flora en fauna ontdekken: u vind hier zeldzame planten en bloemen zoals de Chardon bleu en de Androsace. Schrik niet van de zeldzame vleermuizen en adelaars die rond vliegen. Het dorp van Vallouise heeft een aantal echte architecturale schatten. Het afgelegen dorpje Dormillouse is ook de moeite waard om te bezoeken. Ga op avontuur: een kajaktocht op de witte of zwarte gletsjer, of ga para-gliden ... en land direct op de camping.

Na een wandeling in het Nationale Park des Ecrins, fietsen, raften, een potje tennis, kunt u genieten van ons verwarmd zwembad om heerlijk te ontspannen. In de zomer kunt u profiteren van ons programma van outdoor-activiteiten gericht op de cultuur en sport. Op de camping kunt u gebruik maken van onze snackbar voor een drankje of een hapje.