TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Huttopia Versailles

Camping Huttopia Versailles
31, Rue Berthelot
F-78000  Versailles
Yvelines
code: 66021
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.5/5 (2 stemmen)
natuur ☆☆☆ ANWB ACSI ADAC zwembad5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 30 maart .. 2 november internetpunt safaritent mobilhome/stacaravan centrum 1.0 km supermarkt 0.4 km Utrecht 501 km prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Huttopia Versailles ligt in een bos van 4 hectare groot en is voorzien van 180 kampeerplaatsen.
U verblijft midden in de natuur, maar geniet van alle voordelen van de stad. Op de camping kunt u genieten van een verwarmd zwembad en een lekker kopje koffie in ons gezellige café-restaurant. U kunt kiezen of u midden in het bos wilt kamperen op onze ruime staanplaatsen of een accommodatie wilt reserveren zoals een houten chalet, een houten stacaravan, één van onze speciaal voor Huttopia ontworpen Cahuttes of een Canadese tent gemaakt van onbehandeld hout.
Onze ruime schaduwrijke kampeerplaatsen, geschikt voor tenten, caravans en campers liggen in het bos. Onze ruime staanplaatsen zijn zelfs groter dan 120m2! Huttopia Versailles is ideaal gelegen om naar vele musea, monumenten, legendarische plekken en winkels in Parijs te gaan...
De regio Yvelines biedt talrijke openlucht-activiteiten : uitgestrekte bossen (70 000 hectare), twee natuurparken (PNR de la haute vallée de Chevreuse (26km) en het PNR van Vexin (65 km)), fiets -en wandeltochten, paardrijden, watersportmogelijkheden, 22 golfterreinen...
U kunt fietsen huren op de camping en genieten wegen die leiden naar het Château van Versailles en artistieke en culturele centra in.
Met de snelle RER-metro bereikt u in slechts 30 minuten de Eiffeltoren! Het ideale vertrekpunt om in Parijs op ontdekkingreis te gaan, met haar musea, haar monumenten, haar mysterieuze plekjes en winkels.

ROUTE
From Paris: A13 exit Versailles centre

naseizoen 2016
6
De grootste kracht van deze camping is de gunstige ligging ten opzichte van Parijs (in 45 min. In het centrum) en het Château de Versailles, het Grand Trianon, het Petit Trianon met het domein van Marie Antoinette.
Voorheen was dit een Camping Municipal die vervolgens is overgenomen door de commerciële camping-organisatie Huttopia.
De ontvangst aan de receptie is vriendelijk maar aangezien men blijkbaar met tijdelijke medewerkers werkt niet zeer deskundig. Staanplaatsen die toegewezen worden zijn al bezet en z.g. bezette plaatsen zijn nog vrij.
In het voor of na-seizoen, tijdens de drukte van de schoolvakanties zijn vaak twee van de drie sanitaire gebouwen afgesloten waardoor er regelmatig wachtrijen ontstaan. Schoonmaken behoort niet tot de grote hobby’s van het personeel en behoeft duidelijk verbetering.
Ook aan onderhoud schort e.e.a.. Iets wat kapot is, is twee jaar later nog niet gerepareerd.
’s Avonds en ’s nachts is er op de camping zelf geen verlichting. Bij een late aankomst in het voor- of naseizoen is een caravan lastig op te stellen zonder goede zaklantaarns.
Voor een camping in deze prijsklasse is de kwaliteit niet van voldoende niveau.
Voor een gezin van drie volwassenen, staanplaats inclusief elektriciteit is het tarief ca. € 40,00 per nacht. Voor een huisdier moet daarnaast eveneens nog € 2,60.
Wil men een grotere staanplaats (90 m2) moet daar uiteraard eveneens voor worden bijbetaald.
Wil men bij het reserveren een specifieke staanplaats dan worden daar extra kosten voor in rekening gebracht.
Het zwembad oogt op foto’s riant maar is feite alleen voor kleine kinderen geschikt.
De camping oogt fraai en ligt naast een bos/wandelgebied.
De staanplaatsen zijn wisselend van grootte. Het terrein is op veel plaatsen redelijk geaccidenteerd waardoor het stellen van de caravan op een aantal plaatsen moeilijk is.

De conclusie is dan ook, aardige camping. Gunstige ligging t.a.v. bezienswaardigheden en M.n. Parijs. De prijsstelling is niet in verhouding met de geleverde kwaliteit.


ligging:8 sanitair:4 sfeer:6 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Arthur Roderick
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
13 september 2011
Terug van uw zomervakantie maar met smacht aan het wachten op uw volgende vakantie? De zomer lijkt voorbij maar in Frankrijk is er nog volop zon en de temperaturen lopen op tot 27 graden! Kom in de herfstvakantie een weekje of een lang weekend naar Versailles! Geniet van de natuur en van het bruisende leven van de stad van de liefde!
Boek uw vakantie bij Huttopia Versailles en ontvang 5% korting op uw huuraccommodatie bij een verblijf vanaf 4 nachten of 10% korting bij een verblijf vanaf 7 nachten!

U kunt ook gezellig met uw vrienden of familie genieten van de laatste zonnestralen in Versailles! Ontvang 10% korting bij een boeking van 3 huuraccommodaties!

Kijk op www.huttopia.com voor meer informatie!
nieuws van Huttopia