TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Kernejeune

Camping Kernejeune
Kernejeune
56190  Arzal
Morbihan
code: 65045
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 5/5 (1 stemmen)
natuur 50 tot 100 plaatsen 1 april .. 1 november


Camping en Holiday *** Sorteren van Kernéjeune, bieden een vakantie in een rustige en natuurlijke omgeving; 60 grote locaties staan je te wachten in een tent en caravan of mobile home huren op een perceel van 2 hectare met bomen en bloemen. Ontspan bij het zwembad verwarmd tot 27 ° en de kinderen spelen op de nieuwe speelplaats.
Geniet van de charme van het platteland met zijn vele wandelpaden en voetpaden, de genoegens van schelpdieren en recreatief strand op 5 minuten.
De site is gelegen in Bretagne Kernéjeune zuidelijker, tussen de Golf van Morbihan en de stranden van La Baule, op 6 km Arzal en Billings, nabij de monding van de Vilaine Penestin gezicht dicht bij de zee

Je zal deze site te vinden gerangschikt twee sterren Camping Qualite France, een groot aantal diensten gedurende het hele seizoen: amusement, verwarmd zwembad, games, films ... toeristische informatie voor sightseeing, cruises, keuken, wandelen, musea, thalassotherapie ... en sporten, zoals mountainbiken, paardrijden, zeilen, kajakken, vissen op zee Camoël, Penestin, Billiers, La Roche-Bernard, Muzillac.