TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping l'Iscle de Prelles

Camping l'Iscle de Prelles
Hameau de Prelles
F-05120  Saint-Martin-de-Queyrières
Hautes-Alpes
code: 64035
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (2 stemmen)
☆☆☆ zwembadzwemmeer op 10.0 kmrivier op 7.0 km2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 25% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 januari .. 22 september 22 december .. 31 december wintercamping internetpunt wifi terrein mobilhome/stacaravan chalet bijzonder verblijf centrum 5.0 km supermarkt 1.0 km Utrecht 1118 km hoogte 1200 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 4 Ampère of meer


Camping - caravaneige L’Iscle de Prelles is gelegen tussen het nationale park van de Ecrins en het regionale park van de Queyras, op 3 minuten van Briancon en Serre Chevalier, in de richting van Gap.
De camping ligt op 1200 meter hoogte, aan de oever van het heldere water van de Durance en in het centrum van een onvergetelijk te ontdekken omgeving met pure en beschermde natuur. Camping-caravaneige L’Iscle de Prelles is geclassificeerd met drie sterren en bekend om zijn rust en kalmte.

ROUTE
Per auto
- Komend vanuit het noorden:
Autoweg naar Grenoble, daarna richting Briançon, over de Col du Lauteret.
Voorbij Briançon, na 4 km linksaf bij de afslag van het dorp “Le Villaret”, direct na het treinspoor naar rechts, volg de borden van de camping.
- Komend uit het zuiden:
Autoweg naar Gap, daarna richting Briançon.
Na het dorp “Prelles”, na 1 km rechtsaf bij de afslag van het dorp “Le Villaret, direct na het treinspoor naar rechts, volg de borden van de camping.
Per trein
- Station SNCF in Briançon – TGV Parijs/ Oulx (Italë)
Per vliegtuig
- Turin Caselle 125 km
- Grenoble Isère 125 km
- Lyon-Saint-Exupéry 195 km
- Marseille Provence 242 km
Bustransfers

hoogseizoen 2019
8
Leuke, eenvoudige, niet al te grote camping voor bergliefhebbers. Schaduwplaatsen en plaatsen in de zon. De meeste plaatsen zijn ruim. Camping niet geschikt voor heel grote caravans. Sanitair eenvoudig, heeft wel een opknapbeurt nodig. Zwembad is leuk om even in op te frissen. Animatie voor heel kleine kinderen, in het Frans. Er komt eens in de week een foodtruck en je kunt eten afhalen in het campingrestaurant. Campinggasten uit vele verschillende landen. Supermarkten dichtbij, Briançon op ong. 10 autominuten. Wel een aanrader als je van een rustige camping houdt waar je "echt" nog kampeert.

ligging:8 sanitair:6 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Bea
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW