TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Berge Ombragée

Camping la Berge Ombragée
Valeyran
F-19120  Brivezac
Corrèze
code: 65870
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 4.2/5 (5 stemmen)
natuur ANWB NL eigenaar rivierkleiner dan 2 ha 25 tot 50 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 15 juni .. 15 september internetpunt wifi receptie safaritent centrum 5.0 km supermarkt 5.0 km Utrecht 994 km hoogte 160 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Het kan nog steeds, kamperen zoals kamperen bedoeld is. In een informele, plezierige sfeer, kunt u genieten en tot rust komen op een rustieke camping. Omringd door een overweldigende natuur en direct aan de Dordogne gelegen.
La Berge Ombragée heeft 50 grote kampeerplaatsen op een terrein van ruim 2 hectare. Waar kinderen nog voldoende ruimte hebben om heerlijk te ravotten.
De vele bomen op het terrein geven niet alleen een aangename schaduw maar nodigen ook uit om uw hangmat aan op te hangen. Lekker niets doen en gewoon wat luieren aan de Dordogne.
Kamperen met iets meer luxe? Ook dat is mogelijk in onze Safaritenten .Camping La Berge Ombragée ligt direct aan de rivier waar de stroming niet sterk is. In het midden van de rivier, zelfs bij een lage waterstand, kunt u «gewoon» zwemmen terwijl de kinderen dammetjes kunnen bouwen in het ondiepe gedeelte.
We hebben een gezellige bar bijna direct aan de rivier. U kunt hier terecht voor een ijsje of een lekker drankje. Dagelijks kunt u hier uw baguette, croissants, pains au chocolat, etc. bestellen. De volgende dag staat de bestelling klaar voor een ontspannen ontbijt.
Onze kleine camping ligt in het groene département Corrèze met schitterende wandelpaden en eindeloze fiets-of mountainbike routes. Bossen, watervallen, vergezichten en heldere meertjes wisselen elkaar af, doorkruist door “de Dordogne”.
Het is heerlijk rustig en stil en overal op het platteland liggen pittoreske dorpjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en het rustige Franse leven aan u voorbij trekt.
Heeft u al zin om dit gebied en onze camping te ontdekken? We zien er naar uit om u komende zomer te ontmoeten !