TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Bonne Vie

Camping la Bonne Vie
4 Nignolle
71490  Saint-Maurice-les-Couches
Saône-et-Loire
code: 113290
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.5/5 (4 stemmen)
ANWB ACSI NL eigenaar zwembadzwemmeer op 10.0 kmrivier2 tot 5 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 mei .. 1 oktober internetpunt wifi terrein gratis chalet vakantiehuis centrum 3.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 750 km hoogte 250 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood restaurant animatie kinderen animatie jeugd voorzieningen gehandicapten huisdieren in overleg stroom 10 Ampère of meer


Vakantieparkje La Bonne Vie biedt plaats aan 11 huisjes en 6 kampeerplaatsen. Het park is ruim opgezet en ligt tussen de glooiende wijnvelden naast een bos met beekje. Onze gasten zijn in het hoog seizoen vooral gezinnen met jonge kinderen en daaromheen rust zoekers die graag wandelen en fietsen. De natuur is hier overweldigend mooi en goed toegankelijk via smalle weggetjes en paden.

De streek is ontwikkeld door de Romeinen en uit die tijd rest nog veel cultuurgoed. Je vind dit in steden zoals Beaune en Autun en in diverse musea. Uit de middeleeuwen resteren ontiegelijk veel kastelen. Sommige daarvan zijn nog in de oorspronkelijke staat ingericht, maar helaas zijn er ook die tot ruine zijn vervallen.

La Bonne Vie is een goede uitvalsbasis om de streek te verkennen. U verblijft in een comfortabel huisje met een complete inventaris zodat U zelf kunt kokkerellen of U komt met eigen tent/caravan. Overdag trekt u erop uit. Het park bevindt zich in de driehoek Beaune - Chalon sur Saone en Autun. Steden die interessant en dus een bezoek waard zijn.

Om tot rust te komen kunt lekker op het park blijven en gebruik maken van het verwarmde zwembad. Voor de kinderen zijn er dieren, zoals konijnen, marmotten en 2 ponys. Erg in trek zijn onze 15 trapskelters.
Wij zien U graag op La Bonne Vie!

ROUTE
Aanbevolen route: (de goedkoopste route met betrekking tot de tolwegen)
Breda – Antwerpen A16 – Brussel E19
Ring Brussel – Namen/Arlon E411
Namen – Luxemburg E411
Luxemburg – Metz A31
Metz – Nancy – Toul A31
Toul (tol) – Dijon A31
Dyon – Beaune (afslag 24.1 op A6)
Beaune – Meurseult – Chagny N74
Chagny – Santenay – St.Leger-s/Dheune D974
St. Leger sur Dheune – Nyon D148 (zie bord La Bonne Vie)
Nyon – St. Maurice les Couches D148
Nyon – La Bonne Vie D143 links tussen Nyon en Couches
HET PARK LIGT BUITEN ST.MAURICE LES COUCHES!!!!

25 juni 2014
Ook op vakantie kun je van de WK voetbal genieten ! Want bij La Bonne Vie heeft elk huisje een satelietontvanger met alle Nederlandse zenders. En voor kampeerders is er een groot scherm in ons zaaltje. Bere gezellig dus ! En natuurlijk zijn daar ook de bungalow- en vakantiehuisbewoners welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, nietwaar?
Dus wacht niet met reserveren want dadelijk bent je te laat en zitten we vol.

Link naar volledige nieuwsbrief


nieuws van niniolle