TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Boutiere

Camping la Boutiere
La Boutiere
71990  Saint-Leger-sous-Beuvray
Saône-et-Loire
code: 59568
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 5/5 (1 stemmen)
natuur ☆☆ ANWB ACSI NL eigenaar zwembad op 11.0 kmzwemmeer op 4.0 kmrivier op 0.5 kmzee op 550.0 kmkleiner dan 2 ha 25 tot 50 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 15 april .. 15 oktober internetpunt wifi terrein gratis mobilhome/stacaravan centrum 18.0 km supermarkt 0.5 km Utrecht 750 km hoogte 390 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCard ACSI voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


De camping is gelegen aan het regionale parc du Morvan, aan de rand van het dorpje Saint Léger sous Beuvray. Natuur, rust en kleinschaligheid zijn hier sleutelwoorden. Vanaf de camping is het prima wandelen, u loopt zo de bossen in, maar ook uitgestrekte vergezichten op loopafstand. In het dorpje treft u een supermarktje, bakker, postkantoor, restaurants, zelfs een pharmacie. Ook kunt u er benzine tanken. Binnen een kwartier zit u in het stadje AUTUN, met alle voorzieningen.
De camping is in 2006 helemaal gerenoveerd. Dus is er nieuw sanitair, nieuwe elektriciteitsvoorzieningen en op vrijwel elke plaats stromend water èn afvoer. De plaatsen zijn gemiddeld meer dan 150 m2.
In de receptie hebben wij een campinggaz depot, en hebben we onze (inmiddels fameuze) la-boutiere wijn. Verder is er een ruime sortering toeristische informatie aanwezig.
Ondanks dat het gebied nog geen grote toeristenstroom heeft, is er meer dan voldoende aan interessante bezienswaardigheden. Onze camping ligt tenslotte in het hart van Bourgondië. Veel historische plaatsen, veel cultuur, maar ook gastronomisch gesproken bevindt u zich in het mekka van Frankrijk.

ROUTE
U rijdt via DIJON, BEAUNE of CHALON sur SAONE, aan op AUTUN

Vanuit AUTUN of vanuit LUZY neemt u de N81. Op de N81 volgt u richting BIBRACTE, of het dorpje saint leger sous Beuvray. In het dorpje ziet u al borden met "camping". Het is richting saint Prix, aan de rand van saint Leger, in het buurtschap (hameau) La Boutiere.

Het eenvoudigst is tegenwoordig rijden op de navigator. De GPS coordinaten zijn correct.

Camping la Boutiere, Saint-Leger-sous-Beuvray, Saône-et-LoireCamping la Boutiere, Saint-Leger-sous-Beuvray, Saône-et-LoireCamping la Boutiere, Saint-Leger-sous-Beuvray, Saône-et-LoireCamping la Boutiere, Saint-Leger-sous-Beuvray, Saône-et-Loire