TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Capricieuse

Camping la Capricieuse
2, Rue Brummel
F-14530  Luc-sur-Mer
Calvados
code: 66042
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité zee op 0.3 km2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 30 september wifi centrum 0.3 km supermarkt 0.1 km Utrecht 652 km 's morgens vers brood animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


naseizoen vòòr 2014
7
Rond 21 september 2012 was ik enkele dagen op deze camping, het was er stilletjes. Er stonden 2 tentjes en enkele campers, van het groot aantal huurcaravans/huisjes waren er 3 bezet.

De camping is strak ingedeeld in zones, een terrein voor campers, een terrein voor kamperen met stroom en een terrein voor kamperen zonder stroom. Ook lange stroken volgezet met huurcaravans/huisjes.
Alles dicht op elkaar, ik kan me zo voorstellen dat je hier in het hoogseizoen niet voor je rust moet komen.

Wat betreft de veiligheid is het jammer dat de vele toegangspoorten om de camping op te komen niet dicht gaan in de late uurtjes. Als je achteraf op een veldje staat met je tent is dit geen prettig idee, zeker niet in voor of na seizoen als je vaak de enigste bent.

Vanaf de camping ben je snel op het strand en dichtbij de camping is een supermarkt. De campingbeheerder is een vriendelijke man die een beetje Engels spreekt.

ligging:7 sanitair:8 sfeer:6 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Moccar
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW