TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Chauderie

Camping la Chauderie
Route de Besse
63680  La Tour-d'Auvergne
Puy-de-Dôme
code: 104324
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.5/5 (2 stemmen)
☆☆☆ SVR ANWB ACSI NL eigenaar zwemmeer op 1.0 kmrivier2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 30 april .. 25 september internetpunt centrum 1.0 km supermarkt 1.0 km Utrecht 935 km hoogte 950 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Op camping La Chauderie zijn 75 kampeerplaatsen voor caravans, tenten of campers. Daarnaast staan er 5 mini chalets en zijn er 5 luxe ingerichte luxe tenten.

De meeste kampeerplaatsen hebben een vrij uitzicht over het berglandschap en kijken rechtstreeks naar de Puy de Sancy (met 1886 meter, de hoogste berg in de Auvergne).

Alle ruime kampeerplaatsen (gemiddeld 100 m2) zijn voorzien van elektriciteit (6 A). Een watertappunt is dichtbij alle kampeerplaatsen te vinden.

Er zijn ruim voldoende sainitaire voorzieningen en natuurlijk ook een douche en toilet voor minder valide gasten ontbreekt niet. Ouders met kleine kinderen kunnen gebruik maken van de speciale gezinsdouche.

En eigenlijk is het overbodig om te vermelden, maar wij vinden het heel erg belangrijk dat het sanitair brandschoon is.

hoogseizoen vòòr 2014
8
Ik kom al jaren op deze camping. De ligging is perfect. Direct aan de beek met een verfrissende waterval. Bij het geruis slaap je heerlijk! Vroeger was het een camping "municipal" waarvan de beheerder zo'n beetje ieder jaar wisselde. De laatste paar jaar was er zelfs helemaal geen beheer. Sinds april 2011 is er een nieuwe (nederlandse) eigenaar die er echt zin in heeft: in korte tijd is er een hoop achterstallig onderhoud in orde gemaakt en is er een buitenbar met terras gebouwd. Hier kun je van eenvoudige doch smakelijke maaltijden genieten voor heel redelijke prijzen. Het sanitair is perfect in orde en dat is vroeger wel eens anders geweest.
Het terrein is leuk ingedeeld; boven een aantal terrasvormige emplacementen, beneden langs de beek nog een aantal ruime plaatsen. Er is een aantal speeltoestellen, een kampvuurplaats en natuurlijk een jeu de boulesbaan. De omgeving is schiiterend en er is voldoende te beleven.
Kortom; ik ben blij dat het allemaal weer functioneert op deze gezellige camping. We komen zeker weer eens terug.

Veel succes Wendy en Ronald en co!

ligging:8 sanitair:9 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jan
hoogseizoen vòòr 2014
8
Erg leuke camping. SUPER mooie omgeving. Wij komen hier zeker een keer terug.
Erik

ligging:8 sanitair:9 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Erik
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW