TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Chevrette

Camping la Chevrette
Rue de La Chevrette
71160  Digoin
Saône-et-Loire
code: 59560
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (3 stemmen)
☆☆☆ ANWB ADAC Camping Qualité zwembadzwemmeerrivierzee op 400.0 kmkleiner dan 2 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 maart .. 31 oktober centrum 0.5 km supermarkt 0.5 km Utrecht 800 km prijsklasse gemiddeld restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan
location de canoés sur la loire
location de vélos

naseizoen 2016
7
Leuke camping, kleine plekken en erg druk. Hartelijk ontvangst. Door een plaats te kiezen wat meer een groepsplek is, hadden wij een vrije plek zonder afbakeningen en zonder elektra. Broodservice en gekoelde drank (bier). Stads centrum op loopafstand met bakkers, slager en supermarktje. .

ligging:8 sanitair:6 sfeer:6 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Dyane6
naseizoen 2016
7
Goede camping met voldoende sanitair. Is vooral een doortrekkers camping. Je moet op tijd aankomen om nog een plaats te kunnen uitzoeken. De camping loopt vol na 16.00 uur met vooral campers en caravans. ook mogelijkheid om zonder elektriciteit op een apart veld te staan.
Broodservice en verkoop van ijs en gekoelde frisdrank en gekoeld bier.
Op loopafstand van historische en gezellige stad.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Dyane6
naseizoen 2016
8
Grote camping aan de rand van de stad Digoin. Historisch stadscentrum aan de rivier op loopafstand van de camping. Gebruik van Wifi en broodservice. Ook gekoelde blikjes drank en ijs te verkrijgen. Klein zwembad, maar lekker voor verkoeling. Goed schoon sanitair, sober maar voldoende.
De camping heeft ongeveer 90 plaatsen die vooral door campers en caravans gebruikt worden. 's Avonds stroomt de camping vol en veel campers blijven maar een nacht. Campers en caravans staan wel hutje mutje, daarom hebben wij een plekje op het grote veld achter de camping gezocht waar we heerlijk rustig stonden aan de rivier. Op dit veld is geen electrisch en geen campingverlichting aanwezig, dus ideaal voor de echte tentkampeerders. Waarderings cijfers zijn hierop gebaseerd, maar mensen met campers en caravans op de gewone camping zullen daar vast anders over denken.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Dyane6
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW