TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Clairiere du Verbamont

Camping la Clairiere du Verbamont
Le Verbamont
88410  Claudon
Vosges
code: 112939
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (2 stemmen)
mini bij de boer ECEAT ANWB zwembad op 7.0 kmzwemmeer op 5.0 kmrivier op 2.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 1 april .. 31 oktober nieuwe camping autovrije camping mobilhome/stacaravan chalet vakantiehuis bijzonder verblijf centrum 7.0 km supermarkt 7.0 km Utrecht 600 km hoogte 400 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie volwassenen privé sanitair huisdieren in overleg stroom 3 Ampère of meer


La clairière du Verbamont
is gelegen in het hart van het bos in de Vogezen spa. Geniet van de rust en de natuur met een verblijf cabine stro, hout of steen.
Genieten van authentieke momenten rond een kampvuur of in de voorkant van de houtkachel. Bij het opruimen van Verbamont Christophe verwelkomen u in een warme en vriendelijke geest omdat de service in onze natuur! Ook genieten van heerlijke manden gastheer tafel geserveerd in uw cabine.Wij bieden u volgende faciliteiten aan:

7 douches

11 WC's

2 ruimtes om maaltijden te bereiden (koelkast, gasvuren, barbecues)

een grote broodoven / pizzaoven

een ruimte voor de afwas

een overdekte plaats om te eten

charmante bungalow cabine

Draadloos internet verbinding (geen WIFI ter plaatse) Camping Electrosensitive friendly
En voor het comfort van dit jaar , hebben we ook een klein houten huisje voor een gezin van 4 personen ( 1 dubbel bed + 2 enkele bedden op de mezzanine . Deze kleine achthoekige houten chalet gebouwd door Christopher heeft deze winter ook een kleine houtkachel .www.camping-vosges-nature.com
Tot binnenkort ! Cecile en Christophe

11 februari 2020
Natuur ontwaakt op Glade van Verbamont , de bloemen zijn terug, het bos is zacht groen . Ze wacht tot u een wandeling door de talloze gemarkeerde en ongemarkeerde paden. De ochtend is een vogel -show en de avond als de wolken maken een prachtige sterrenhemel.
Want hier in het midden van een stok het licht van een kampvuur wordt verstoord sterrenhemel gewelf .
En als willen ontsnappen of moet rustig je besluit om er naartoe te gaan om te blijven, een charmante kleine hut op u wacht . Ontworpen in een trapper geest met smaak is geschikt voor 2 tot 4 personen met een zelfgemaakt ontbijt en / of organische en / oou lokale . Dit alles voor een zeer betaalbare prijs van 58 € voor twee personen inclusief ontbijt .
www.camping-vosges-nature.comnieuws van cmpng112939