TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Clairière

Camping la Clairière
Rue des Roseau - Ronce les Bains
F-17390  La Tremblade
Charente-Maritime
code: 106796
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ACSI zwembadwaterglijbaanzee op 2.5 kmgroter dan 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 mei .. september wifi Utrecht 990 km 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


hoogseizoen vòòr 2014
8
De camping is rustig gelegen. Ook de plekken voor caravans zijn zeer ruim. Het was er over het algemeen rustig. Alleen 2 tot 3x per week animatie die over de gehele camping is te horen. Wij stonden er vrij ver vandaan maar konden het toch allemaal duidelijk horen. Het was wel steeds precies om 24. 00 uur afgelopen. Er is ook bewaking op de camping en is 's nachts goed verlicht.
Er is een wifi aansluiting maar daar moet je een kaart voor kopen en deze kost € 5,00 en dan kun je een uurtje internetten. Vond ik wel een beetje prijzig. In het zwembad is in verhouding erg klein maar de aparte glijbaan maakt dat weer goed. De animatie is veel in het Frans, maar bij de receptie spreken ze goed engels. Het is ongeveer tien minuten rijden naar het strand en dat had spectaculaire hoge golven. Was geen bewaking op het strand, dus je zelf wel goed opletten omdat er een sterke onderstroom staat. Omdat er voor onze dochter zo veel ter doen was zijn we na 9 dagen toch naar een andere camping gegaan.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:7 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van W. Brussee
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW