TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Clapère

Camping la Clapère
Route de Las Illas
F-66480  Maureillas-las-Illas
Pyrénées-Orientales
code: 65856
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆ naturisten ANWB zwembadrivierzee op 30.0 kmgroter dan 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 mei .. 30 september mobilhome/stacaravan centrum 2.0 km Utrecht 1362 km hoogte 130 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Door de dichter Athur Rimbaud te citeren met de woorden: “Een klein groen hoekje waar een riviertje zingt…” kunnen we het domein “La Clapère” exact omschrijven. U zult er vooral aangenaam verrast worden door de aangename levensomstandigheden die onze camping te bieden heeft. “La Clapère” is ingeplant op 100 m hoogte in het oostelijk deel van het massief van de Pyreneeën, vlakbij de Middellandse Zee en op slecht 2 km van het dichtstbijzijnde dorp Maureillas. De camping nodigt uit tot een verblijf en ademt kalmte, sereniteit en rust uit.

De naturistencamping is gebouwd op menselijke schaal. Ze omvat 200 kampeerplaatsen voor tenten, caravans en kampeerwagens, 8 vaste stacaravans voorzien van alle comfort, een zwembad voor momenten van zwemplezier en een restaurant met een menukaart op basis van regionale producten om van te watertanden. Kan je nog beter dromen van een rustgevende vakantie midden in de natuur die het ganse jaar van de weldoende zon profiteert?

Het zachte klimaat van de “Roussillon” nodigt u hartelijk uit . Bij ons komt u voor een ontspannende vakantie. Zonnebaden, siësta’s in de schaduw van de begroeiing, natuurwandelingen en sportactiviteiten wisselen elkaar voortdurend af. U ontmoet er gelijkgestemde mensen die dezelfde smaak en verlangens koesteren. Dagen en avonden wiegen op het gezang van de krekels en van de vogels. Ongetwijfeld zult u terug willen komen voor een volgend verblijf.

volledige beschrijving op de site van de camping.