TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Crèche

Camping la Crèche
9 les Mousses, Hamanxard
88340  Le Val-d'Ajol
Vosges
code: 111036
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.8/5 (12 stemmen)
natuur ECEAT NL eigenaar zwembadzwemmeer op 3.0 kmrivierzee op 700.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 31 oktober wifi appartement centrum 4.0 km supermarkt 4.0 km Utrecht 600 km hoogte 440 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood restaurant privé sanitair huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Kleine, kindvriendelijke maar toch rustige (natuur)camping gelegen in bosrijke omgeving. Er stroomt een beek langs en over de camping en er is een poedelvijver. Bovendien is er nog een kleuterbad, het Waterwijf, met 3 bassins met verschilende diepten. Sanitair in voormalig badhuis. 3 pensionkamers en een vierpersoons appartement. Mogelijkheid mee te eten met het dagmenu. Wandelen, fietsen, mountainbiken, langlaufen, direct vanaf de camping, alpine ski (op 30 à 45 min).

voir site www.lacreche.com
demander: jos@lacreche.com

ROUTE
voir: www.lacreche.com

hoogseizoen vòòr 2014
9
Wij zijn een week geweest in het hoogseizoen en het is echt een ontzettende leuke gezellige camping. Wij logeerden in het appartementje en alleen maar lof. Ineke en Jos zijn verders echt top gastvrouw en -heer.

Onze kinderen hebben zich er ook geen moment verveelt.

Geen doorsnee toeristische camping maar een plek om echt tot rust te komen. Gemoedelijk.

Prachtige natuur verders.ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Angelique
hoogseizoen vòòr 2014
7
Zeer rustig gelegen camping in prachtige omgeving met gastvrije eigenaren.
Beekje om in te spelen is fijn. Dat beekje voedt tevens het poedelbad; Houd er dus rekening mee dat er slechts kort gepoedeld kan worden, want het water is flink koud.
Alle verdere lof ten spijt moet men zich realiseren dat de camping is gelegen tussen twee heuvels die tegen elkaar aan liggen. Camping bestaat dus uit één weggetje dat vlak langs de meeste plekken loopt (parkeerplek is aan eind van de weg). Het uitzicht bestaat uit óf tenten van de buren óf heuvelwand (bos). Plek voor een speelveld is er ook niet.
Het gebrek aan uitzicht en speelveld werkte nogal beklemmend op ons en deed ons besluiten te verkassen naar andere camping in de prachtige Vogezen.


ligging:6 sanitair:8 sfeer:8 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Peter
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW