TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Forge de Ste Marie

Camping la Forge de Ste Marie
52230  Thonnance-les-Moulins
Haute-Marne
code: 65302
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.5/5 (2 stemmen)
☆☆☆☆☆ ANWB ADAC Camping Qualité NL eigenaar zwembadzwemmeerriviergroter dan 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 26 april .. 12 september internetpunt centrum 10.0 km supermarkt 10.0 km Utrecht 600 km prijsklasse duur korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


De pittoreske camping La Forge de Sainte Marie ligt te midden van uitgestrekte champagne wijnvelden en prachtige meren, in een regio die rijk is aan historie en cultuur.

Op de route tussen de zandstranden van Lac du Der Chantecoq en Château Cirey-sur-Blaise, de residentie van Voltaire, vindt u onze camping, gebouwd in en rond een 18e eeuwse ijzersmederij. La Forge de Sainte Marie is door haar prachtige ligging de ideale plaats om dit nog ongerepte deel van Frankrijk te ontdekken.

In dit bosrijke vakantieoord bieden wij u een grote verscheidenheid aan voorzieningen en verschillende soorten accommodatie. Ons verwarmde overdekte zwembad, een bar/restaurant met uitzicht op de visvijver en een animatieprogramma voor alle leeftijden maken La Forge een heerlijke vakantiebestemming voor het hele gezin.

ROUTE
Vanaf Luik: Luxemburg, Metz, Nancy, Neufchâteau, Liffol le Grand, richting Joinville.

voorseizoen vòòr 2014
7
We hadden ons er meer van voorgesteld. We, ouders en een zoon van 11 jaar met carvavan. De kampeerplaatsen zijn goed onderhouden en mooi. Zwembad was toch wel fris, ondanks de verwarming. Sanitair mn de douches waren erg krap en niet altijd even schoon.
Ons bezoek aan het restaurant was evenmin een succes. Er worden slechts 3 hoofdgerechten geserveerd en hetgeen wij graag wilde was uitverkocht - ongelooflijk.
De camping was rustig en de omgeving groen en heuvelachtig. Als je iets bijzonders wilt zien, is de afstand vrij groot (50 tot 70km over provinciale wegen). Daarnaast waren bepaalde bezienswaardigheden alleen in het hoogseizoen te bezichtigen.
Receptie ontvangst was goed en aardig. Restaurant/bar was de bediening slecht.
Voor ons geen camping om terug te komen!ligging:6 sanitair:6 sfeer:6 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van peter mingels
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
Camping la Forge de Ste Marie, Thonnance-les-Moulins, Haute-MarneCamping la Forge de Ste Marie, Thonnance-les-Moulins, Haute-MarneCamping la Forge de Ste Marie, Thonnance-les-Moulins, Haute-MarneCamping la Forge de Ste Marie, Thonnance-les-Moulins, Haute-Marne