TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Fridiere

Camping la Fridiere
43230  Paulhaguet
Haute-Loire
code: 64740
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 4.7/5 (3 stemmen)
☆☆ 25 tot 50 plaatsen april .. oktober wifi


hoogseizoen 2019
9
Alweer voor het vierde jaar naar paulhaguet om weer van een heerlijke vakantie te genieten,een heerlijke camping in de auvergne waar rust en gezelligheid troef is er hangt een gemoedelijke sfeer op de camping waar je voor een bescheiden bedrag aan kunt schuiven voor een goed verzorgde maaltijd of een lekker biertje of een glas wijn al met al een aanrader als je van rust en gezelligheid houdt martin en est her we komen 2020 zeker weer naar jullie toe,het voelt als thuiskomen

ligging:8 sanitair:9 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Wietse en gerda wigarda
hoogseizoen 2015
9
Wij hebben camping La Frediere op de site bekeken. De site en het mailcontact ( heel positief) schepten verwachtingen.
Deze verwachtingen zijn prima uitgekomen. De camping heeft een "parkuitstraling". Ruim opgezet, prachtige plaatsen en heel schone sanitair met heel heet water voor de afwas. Je kan bij de keuken een patatje-met of pizza bestellen. Ook andere maaltijden zijn, in overleg, te bestellen en te nuttigen onder de luifel of op het terras.
Inge en Martin hebben het in de vingers het iedereen naar de zin te maken. Met elkaar eten onder de luifel met live-muziek van Martin en campinggasten, jeu-de-boules spelen, BBQ en borrelen op het terras (in Franse sfeer) geeft je rustige vakantie veel extra's. Het brengt je ook in contact met medevakantiegangers als je dat wilt.
Zoals op de site te zien, zijn binnen 10/20 km van de camping veel mooie plaatsjes te bekijken en daarnaast laat de Auvergne een prachtige natuur zien.
Wij hebben erg genoten van deze vakantie en gaan zeker terug naar deze fijne camping.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Marco en Hanny de Zeeuw
hoogseizoen 2014
9
Rustige camping met ruime plaatsen. Voldoende sanitaire voorzieningen, en erg schoon. Gezellige avonden met heerlijke maaltijden en live muziek. Vele uitstapjes in de omgeving mogelijk. Kortom een aanrader.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Ruud en Agnes Hellema
voorseizoen vòòr 2014
9
Prachtige camping die aan te beleven is voor iedereen die houdt van, schoon sanitair, prachtige grote plaatsen, lekker eten, wandelen, rust, een prachtige omgeving enz. Geen camping voor grootschalige animatie.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Lou
hoogseizoen vòòr 2014
8
Vorig jaar geboekt en kleine 3 weken gestaan. Het boeken was niet nodig geweest, er waren voldoende ruime plekken. Zon, schaduw, voor ieder wat wils. Tweeling van 10 jaar hebben zich er heerlijk vermaakt. Stadje vlakbij al was deze soms wel erg uitgestorven. Zeer mooi weer, 1 x flink regen. Riviertje (stroompje) kwam wel gevaarlijk hoog, maar niets aan de hand. 's avonds enorm veel gezelligheid doordat de eigenaar contrabas speelde en iedereen aan sloot. Jammer genoeg ook mensen op de camping de contra bas waren en dus het plezier een beetje vergalde. (M.i.z. tenminste) Zeer relaxed was de eigenaar, ons inzien te, want er is zeker veel meer van te maken van deze prachtige camping.

Vriendelijke groet,
Henk en Liesbeth

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van fam rolleman
hoogseizoen vòòr 2014
9
Gezellige camping, vriendelijke eigenaar die zijn best doet het gezellig te maken voor de gasten. 's avonds kan je voor een zacht prijsje eten, en meestal is er wel een muzikant die de boel opvrolijkt. De camping ligt aan een riviertje waar je met je voeten kan inzitten. Het is op loopafstand van de winkels en je kunt er heerlijk wandelen. Ook leuk is dat er zaken georganiseerd worden zoals kanovaren. Een aanrader, wij gaan er dit jaar weer heen zo leuk hebben we het gehad.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Melief Hans
hoogseizoen vòòr 2014
8
Een buitengewoon prettige camping als je, zoals wij, houdt van rust en mooie natuur. Grote emplacements, goede voorzieningen, relaxte sfeer. Het ligt aan een riviertje bij een klein plaatsje, Paulhaguet, waar de maandagmarkt een evenement van regionale betekenis is. De omgeving vonden wij echt een ontdekking. Complimenten voor het Nederlands/Franse eigenaarskoppel!

ligging:8 sanitair:7 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Ben
hoogseizoen vòòr 2014
9
Heerlijke camping! Grote plaatsen, groen en mooi grasland. Het riviertje naast de camping zorgde voor veel speelplezier voor de kinderen, evenals de speelplaatsen. Schoon sanitair, geen muntjes voor de douches en vriendelijke mensen. Er heerst een ontspannen, open en vriendelijke sfeer. Het is er heerlijk rustig, 's nachts en overdag. Geen drukke animatieprogramma's en geen gillende stereo's. Wij zijn drie weken op deze camping geweest en zullen zeker nog een keer terugkomen. Wat een geluk dat we deze camping gevonden hebben!

ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Krista
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW