TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Grande Tortue

Camping la Grande Tortue
41120  Candé-sur-Beuvron
Loir-et-Cher
code: 65148
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 5/5 (1 stemmen)
☆☆☆☆☆ ANWB ACSI ADAC Camping Qualité zwembad5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 11 april .. 27 september wifi centrum 1.0 km supermarkt 6.0 km Utrecht 700 km hoogte 80 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Camping « La Grande Tortue » is in ieder opzicht een echte familiecamping.
Het is dé ideale vakantieplek voor families met jonge kinderen en wordt door ons hele gezin gerund.

Het Franse koningshuis kwam in dit gebied tussen de Loire en de Cher jagen en hebben hier de meest luxueuze buitenverblijven gebouwd.
Treed op in de voetsporen van het Franse koningshuis en kom deze bosrijke streek rondom de camping Kawan Villages La grande Tortue ontdekken. Op enkele kilometers afstand van de meest indrukwekkende kastelen van het welbekende Loire dal nodigen wij u uit om te genieten van deze regio vol charme en tradities.

Op 30 km van de camping aan de oever van de Cher ligt het kasteel Chenonceau. U kunt de elegante lijnen van dit kasteel weerspiegeld zien in het water van de rivier. Dit kasteel dat de bijnaam draagt “ kasteel van de dames” staat ook wel bekend om zijn “ Jardins à la Française”

Op 30 km van de camping kunt zelf de ronde torens van het kasteel Chambord bewonderen, een combinatie van stijlen van Renaissance en Middeleeuwen. “Het is een droom die waarheid geworden is” zei Alfred de Vigny over dit kasteel dat op z’n mooist is in het nevelachtige ochtendlicht.

Op een paar kilometer afstaan van de camping strekt de stad Blois zich uit langs de oevers van de Loire. Blois, met zijn oude stadskern, nauwe straatjes en zijn vakwerkhuizen verleidt u tot het maken van een plezierige wandeling door het Frankrijk uit de 16e eeuw.

Kawan Village La Grande Tortue is zoals beschreven een familiecamping met activiteiten voor de hele familie gedurende het hoogseizoen.
Ook voor de mensen die de omgeving willen ontdekken zijn er genoeg activiteiten in de omgeving.
De omgeving rond de camping telt niet minder dan 300 km afgebakende routes die fietsers en wandelaars door de mooiste en vriendelijkste dorpjes leidt.
Candé sur Beuvron bevindt zich op de route van “de Loire op de fiets” oftewel “ Loire à Vélo”. Dit fietspad volgt de Loire van het oosten naar het westen van Frankrijk en geeft u de gelegenheid een mooi parcours te fietsen en tegelijk een van de kastelen te bezoeken.

hoogseizoen vòòr 2014
7
Twee nachten op deze camping gestaan. Rustig gelegen, met veel hoge bomen; goed vertrekpunt voor bezoek aan Blois en verschillende chateau's, waaronder Chambord. Mooie speeltuin voor de kinderen en een aardig zwembad. Wel 's avonds wat herrie van (kinder)disco. Er wordt heel wat georganiseerd. Water van de douche was niet altijd warm en het sanitair soms niet echt schoon meer.

ligging:8 sanitair:6 sfeer:8 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Robert
hoogseizoen vòòr 2014
8
Na 11 jaar weer eens terug op deze camping.
Wat een mooie camping met grote plekken.
Prettige vriendelijke sfeer.
Deze camping is een aanrader voor mensen met kleine kinderen. De animatie is er zeer goed geregeld.
We stonden er 11 jaar geleden met veel genoegen en dat hebben we nu weer gedaan.


ligging:9 sanitair:7 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Astrid Verbeek
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW