TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Huttopia Meursault

Camping Huttopia Meursault
2, Route de Volnay
F-21190  Meursault
Côte-d'Or
code: 106340
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (2 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité zwembadwaterglijbaan5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 april .. oktober wifi centrum 0.5 km Utrecht 749 km korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 5 Ampère of meer


Kampeer midden in de natuur op camping Huttopia Meursault. Ideaal gelegen om de Bourgogne, zijn wijngaarden en typische dorpjes te ontdekken.

naseizoen 2014
8
Camping uitgekozen om de wijnroute te fietsen. Deze tocht zowel richting Beaune als Santenay en Nolay gefietst. Heel mooie tocht zowel via de Voie Verte als via de Bwegen. Camping is voor kortkampeerders dus veel verloop. Zowel ruime als krappe plaatsen. Dit geldt ook voor zon en schaduw. Als je aankomt en er zijn nog veel plekken vrij, mag je toch niet kiezen. De plekken worden toegewezen. Dus heb je pech dan sta je niet prettig.Tijdens ons verblijf stond er een koude harde wind, hoewel het erg zonnig was. Dan moet je proberen de luwte te vinden. Is moeilijk op deze camping. Sanitair wordt goed schoongehouden. Er is een mooi zwembad op de camping. Het stadje is de moeite waard om te bekijken en het centrum ligt op 15minuten lopen van de camping.Er zijn 2 bakkers, een slager, supermarkt en diverse restaurants.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van dommerd
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW