TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Gravouse

Camping la Gravouse
La Gravouse
26170  Le Poet-en-Percip
Drôme
code: 100295
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.6/5 (5 stemmen)
natuur zwembadzwemmeer op 1.0 kmrivier op 1.0 kmzee op 300.0 kmgroter dan 10 ha 25 tot 50 plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 1 april .. 30 september wifi centrum 10.0 km supermarkt 10.0 km Utrecht 1200 km hoogte 750 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meerBezoek onze site:
www.campinglagravouse.com

ROUTE
Autoroute Lyon / Marseilles sortie Nyons ou Bollène direction Vaison la Romaine. A vaison prendre direction Buis les Baronnies.
A Buis les B. prendre direction Sederon. A la sortie de Bui les B. tourner à droite prendre D 159 sur 10 Km. Bienvenue, Wlkom

hoogseizoen vòòr 2014
9
Onze dochter van 3 heeft het er nog over, over het zwembad en de kindjes waar ze mee gespeeld heeft.
Deze camping halverwege de berg, is een superfijne camping! Het is er ruim, mooi, schoon, gezellig, je hoeft geen 'last'te hebben van je buren, je kunt er fantastisch wandelen.
voor kinderen ideaal, voor rustzoekers ook.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Douma-van de Grift
hoogseizoen vòòr 2014
9
Aanrader!
Prima camping, mooie omgeving, vriendelijke eigenaresse, prima kok! Voor een gezin met kinderen < 12 jaar is dit een prima plek. Veel Nederlanders en Belgen, goede en vriendelijke sfeer. Lekker gezamenlijk eten, 3-gangen maaltijd onder de bomen, aanschuiven aan lange tafels. Voor wie wil zijn er aparte tafeltjes. Leuke marktjes, plaatsjes en een prachtige wandeling door de Toulourenc; een rivier omgeven door metershoge rotswanden. Starten in Veau.
Wat wil een mens nog meer ....


ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van M
hoogseizoen vòòr 2014
9
We hebben dit jaar (2008) 22 dagen op deze camping doorgebracht. Voor ons nog niet lang genoeg maar helaas voor ons was de camping verder volgeboekt zodat langer bijboeken niet mogeijk was. Prachtige camping met zeer gevarieerde plaatsen. Pascale is een geweldige gastvrouw en Yves een goede kok en gastheer. Je kunt vanaf de camping prachtige wandelingen maken. Ook de wandeling met de paarden waar de kinderen op mogen zitten is prachtig. In de omgeving veel lavendelvelden, leuke diverse marktjes en prachtige natuur. De mont Ventoux (1910 meter hoog) is zeker de moete waard te bezoeken. Velen doen dit per fiets maar wij vonden de klim met de auto al een ervaring op zich. Met steden als Avignon en Carpentras, Nyons maar ook kleinere plaatsen die dichterbij liggen als Vaison la Romaine en Sault ook een prachtige omgeving voor hen die van de geschiedenis houden. Waarin alweer de Mount Ventoux een centyrale rol speelt. Elke keer bij terugkomst op de camping na een touristisch bezoekje aan het 1 of ander of na een fijne wandeling was de rust en de gemoedelijk sfeer op de camping weer aangenaam. Een duik in het zwembad of een drankje op het terras of gezellig met elkaar eten was steeds weer een goede afsluiting van de dag.

Kortom voor rustzoekers een geweldige camping.

We zijn inmiddels al weer een 14 dagen thuis maar denken en praten nog dagelijks over La Gravouse. Een camping om te onthouden.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Poelma
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW