TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Petite Brenne

Camping la Petite Brenne
La Grande M├ętairie
F-36800  Luzeret
Indre
code: 109018
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.5/5 (2 stemmen)
☆☆ naturisten NL eigenaar zwembadoverdekt zwembadzwemmeerriviergroter dan 10 ha 100 tot 250 plaatsen 24 april .. 30 september internetpunt wifi terrein tegen betaling mobilhome/stacaravan chalet appartement vakantiehuis centrum 6.0 km supermarkt 12.0 km Utrecht 783 km hoogte 165 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren niet toegestaan stroom 10 Ampère of meer


In het prachtige natuurpark 'Parc R├ęgional de la Brenne' ligt het naturisten-terrein 'la petite Brenne'. Het landgoed is 42 hectare groot en bestaat uit bos weiden, omzoomd door grote hagen van meidoorn, bramen, varens en bomen. Er slingert zicht een beekje dwars over het terrein. Een Brenne-meer van ruim een hectare groot ligt schitterend in het landschap.

ROUTE
met de auto vanuit Nederland:
Antwerpen, Lille, Parijs, Orleans, Vierzon, en dan op de A20 afslag 18 nemen, vervolgens borden van de camping volgen naar Luzeret.
met de trein:
station Argenton sur Creuse (laten ophalen vanaf de camping is mogelijk)

hoogseizoen 2016
5
Eens maar nooit meer!!!!!!!!
Onze eerste indruk van de camping was een bulderende eigenaar op het terras!!!!
In de dagen daarna ontdekte we dat wat wij dachten een kindvriendelijke camping was behoorlijk tegen viel. Bij het mozaieke en zeepstenen werden we ontvangen met de woorden: Ik ben geen oppas dus kinderen moeten onder begeleiding!!! Euhmmm OOK HALLO?!?! ( De "begeleider" van deze activiteit hebben we nooit naturistisch gezien!) Onze jongste zoon wilde meedoen met honkbal maar helaas hij was 1 maand te jong dus het mocht niet!! De oudste zoon wilde boogschieten.... dit kosten 15 euro!!! De WIFI Kosten zijn behoorlijk en de kwaliteit is ronduit slecht!!!!
De dag van ons vertrek werd ons verblijf afgesloten zoals hij was begonnen. De eigenaar stond een klein kereltje GENADELOOS af te bulderen!!!!!
Onze conclusie; een camping waarbij het blijkbaar om de centen draait i.p.v een fijne vakantie herinnering. Met zo af en toe bloot lopen de mensen en een hork van een eigenaar die zegt kindvriendelijk te willen zijn maar het niet is!!!

ligging:6 sanitair:6 sfeer:4 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van willem
hoogseizoen vòòr 2014
9
Ik ken de camping nu dertien jaar, en ik denk dat enkel al de hoeveelheid keer ik er geweest ben, al een bewijs is dat ik het een schitterende camping vind! Zowel voor oudere koppels, als gezinnen met kinderen is het een heel mooie, goed ingerichtte camping met heel veel aandacht en animatie voor de kinderen.
De ligging heb ik een 8 gegeven omwille van de bereikbare afstand van thuisuit. Het sanitair wordt prima onderhouden, er is een erg familiale sfeer.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Pieter Vandoninck
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW