TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Petite Valette

Camping la Petite Valette
La petite valette
F-03390  Sazeret
Allier
code: 64705
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.9/5 (7 stemmen)
☆☆☆ NL eigenaar zwembad2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 juli .. 31 augustus vakantiehuis restaurant stroom 6 Ampère of meer


Camping La Petite Valette is een verzorgde kindvriendelijke camping met een mooi restaurant waar u goed kan eten en veel charme en zwembaden in de Auvergne welke onder Nederlandse leiding staat. In het hart van Frankrijk regio Auvergne departement Allier. Een vriendelijke en ongedwongen sfeer, verzorgd terrein en sanitair, ruime plekken-bijna allemaal groter dan honderd vierkante meter en een 4 pers gite. Voor wat verkoeling op de warme dagen is er een zwembad en een peuterbad. Liefhebbers van vissen kunnen gebruik maken van onze visvijver. Voor een hapje te eten hoeft u niet de camping te verlaten maar kunt u gebruik maken van ons restaurant met kleine kaart. Bent u onderweg naar het zuiden dan kan onze camping een mooie tussenstop voor u zijn daar wij niet ver van de snelweg gesitueerd zijn.

Wij blijven natuurlijk ieder jaar werken aan een zo mooi en comfortabel mogelijk plekje waar onze gasten kunnen genieten van een onbezorgde en fijne vakantie. Begin dit seizoen hebben we de zwembaden vernieuwd en ook ons sanitair gebouw.