TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Pinede

Camping la Pinede
chemin départemental 940
62630  Etaples
Pas-de-Calais
code: 110424
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ACSI zwembad op 3.1 km5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen 50% vaste plaatsen 1 april .. 15 november 2-assige caravans niet toegelaten mobilhome/stacaravan bijzonder verblijf centrum 2.0 km supermarkt 0.7 km hoogte 12 m korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Camping de passage pour camping-cars, caravanes et tentes
72 places, proche des grands axes routiers

naseizoen vòòr 2014
8
De evolutie die de vorige jaren al merkbaar was, zet zich verder. Stacaravans nemen steeds meer plaats in. Wat overblijft zal, gezien het vooral bij regenweer misschien wat ongunstiger deel, wellicht aan trekkers voorbehouden blijven. Van vorige jaren wisten wij dat er na een bepaalde datum niet meer zo intensief wordt gekuist en dat er in de sanitaire installatie geen verwarming is. Dat maakt enerzijds van de douche een "vluggertje" en anderzijds van het drogen van de handdoek een probleem(pje). Voor de rest is Etaples een schitterende uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten enz.. Wie in het najaar gaat moet de staanplaats zorgvuldig uitkiezen en de stormharingen klaar houden. Bij regenweer geraakt men gemakkelijk vast te zitten. De dissel zo plaatsen dat hij vanaf de verharde weg aan te koppelen is, is zeer wijs. Reken niet op een electromover want ook die draaien dol wanneer de ondergrond doorweekt is.

ligging:9 sanitair:5 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Darven
naseizoen vòòr 2014
8
We hebben al twee maal deze camping aangedaan en het was telkenmale november. Binnenkort gaan we voor de derde keer. Inzake het sanitair is dan al veel afgesloten en wordt er minder frequent gekuist dan in de zomer ongetwijfeld het geval is. Ook bar en restaurant zijn dan al toe. Toch zijn wij best tevreden ook al omdat Etaples zeer goed voorzien is met al wat de visliefhebber lust. Wandelen en, bij goed weer, fietsen dat het een lust is. Het onthaal is zoals overal in Ch'ti-land allerhartelijkst.
De betere site van deze camping : http://www.camping62lapinede.com/index.phpligging:8 sanitair:7 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Darven
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW