TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Plaine

Camping la Plaine
La Plaine
F-07120  Ruoms
Ardèche
code: 100825
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité zwembadwaterglijbaanrivier5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 31 maart .. 16 september wifi centrum 3.0 km Utrecht 1080 km hoogte 121 m 's morgens vers brood campingwinkel restaurant animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Te midden van de wijngaarden van de Ardèche, in een weelderig decor, geeft ons campingdorp je vakantie nog meer smaak. De smaken van de streek en een verfi jnde keuken kan je ontdekken in ons restaurant l’Olivier.

voorseizoen 2014
8
Zeer goede familiale camping, zeer rustig s'avonds. Geen hinder van de avond-animatie. Een AANRADER. Boeking volgend jaar staat al vast.


ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jan
hoogseizoen vòòr 2014
8
Mooie camping met grote kampeerplaatsen. Het verbouwde sanitairgebouw ziet er keurig uit maar voor de hoeveelheid mensen die er gebruik van maken, zijn er te weinig toiletten en douches. De animaties is goed georganiseerd, zowel voor kinderen als volwassenen. Voor wat betreft de bewaking op de camping, moet men toch ook engels kunnen praten. Er zitten niet alleen fransen op de camping. Men moet ook iets doen aan het te hard rijden op de camping.

ligging:9 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van De bezoeker
hoogseizoen vòòr 2014
7
Fantastische camping met kleine kinderen. Wij zaten in een werkelijk prachtige en zuivere sta-caravan. Mooie omgeving, mooi zwembad en goede afhaalmaaltijden. (frites). Aanrader.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:7 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Corne
hoogseizoen vòòr 2014
9
Zeer mooie camping, Mooi en proper sanitair maar wanneer het had geregend was het een beetje smerig maar dat is volkomen normaal.
Zeer mooi zwembad en leuke glijbaan, niet zo heel groot maar groot genoeg. Goede ligbedden, er is ook genoeg animatie op de camping voor kinderen. Iedere avond is er ook iets te doen op de camping: soirée dansante, jeux de boules, quiz,... Ruoms is ook een leuk stadje met leuke winkeltjes en restaurantjes. Op de camping is er ook een restaurant met lekker eten, je kunt er ook pizza's, kip, frieten, worst,.. afhalen en het is allemaal zeer lekker! Bazin en haar man wel onvriendelijk maar ander personeel is wel vriendelijk en doen moeite om nederlands te spreken. We komen zeker nog terug!

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Sophie Desmet
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW