TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Poche

Camping la Poche
Route D57
26270  Mirmande
Drôme
code: 63922
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (5 stemmen)
☆☆ NL eigenaar zwembadrivier op 20.0 km2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen 25% vaste plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 1 april .. 15 oktober centrum 3.0 km supermarkt 8.0 km Utrecht 1100 km hoogte 240 m prijsklasse gemiddeld restaurant animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


Rustige familie camping met zwembad, gelegen midden in de natuur, met vele mogelijkheden voor actieve en sportieve mensen.
Onze centrale ligging tussen de Drôme en de Ardeche, 20 km van Montelimar de nouga stad, is gunstig voor uw excursies naar de Diois, Vercors, Provence, Gorges de l’Ardeche en Middelandsezee.

ROUTE
Tolweg A6 vanaf Lyon afslag Loriol N°16 links richting Loriol, N7 rechts Montelimar na 2km links D57 richting Marsanne borden camping la Poche volgen

hoogseizoen vòòr 2014
7
Deze camping ligt prachtig. Het is heel rustig en gemoedelijk. Klein zwembad. Leuk voor kleine kinderen en voor grote kinderen en volwassenen is het er lekker afkoelen. Er is een animatie jongen en meisje die hun best doen om iedereen bij hun activiteiten te betrekken. Je moet 's avonds je brood bestellen voor de volgende dag. Het sanitair is heel schoon, er zijn wel weinig douches en toiletten. Ook weinig afwas plaatsen. Wij hebben dat opgelost door op andere tijdstippen te douchen en af te wassen dan de meeste mensen dus hadden daar geen probleem mee. Wij hebben een week op de camping gestaan en hebben kano gevaren (startpunt op half uur rijden van de camping), Crest bezocht, aan de rivier gelegen en lekker uitgerust. Het enige nadeel vonden wij dat de camping erg afgelegen ligt. De dichtstbijzijnde super is op ong.10 km afstand (lijstje maken dus om niets te vergeten) en je moet echt de auto nemen voor vertier buiten de camping. Voor ons was een week daarom precies lang genoeg en een mooie afwisseling na 1,5 week l'Estartit in Spanje.

ligging:5 sanitair:8 sfeer:7 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van jakje
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW