TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Roucateille

Camping la Roucateille
15, Chemin du Pradal
F-09330  Montgaillard
Ariège
code: 66409
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité rivier2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 mei .. 30 september wifi centrum 0.5 km supermarkt 2.0 km Utrecht 1234 km hoogte 650 m 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Ontspanning, een rustige vakantie, comfort nodig? In een klein hoekje van de natuur op slechts 4 km van Foix, verwelkomt Camping Ariège La Roucateille u met gemak voor een ontspannen vakantie.
Op onze camping heerst rust met eekhoorns en vogelgezang in een vriendelijke sfeer midden in de natuur, waar we de tijd nemen om te leven. Op de camping heerst een goed humeur: er worden vergaderingen gehouden, jeu de boules spelen ...
Ons motto is respect voor de kampeerder, door nette voorzieningen die op elk moment van de dag comfort, netheid en bereikbaarheid bieden.
Onze regio zal u verleiden, dankzij de verschillende wandelingen en bezoeken waarmee u in de voetsporen van onze voorouders kunt treden. Wat is er mooier dan het Château de Foix of de Montségur, evenals het Prehistorische Park, of het Forges Museum van Pyrene om de geschiedenis in te duiken? Voor natuurliefhebbers staan ​​honderden kilometers wandelen tot uw beschikking, evenals natuurreservaten waar flora en fauna behouden blijven: er is iets voor alle leeftijden en alle niveaus! En aangezien elk van onze klanten uniek is, passen we ons aan uw verwachtingen aan en begeleiden we u volgens uw wensen naar de meest geschikte bezoeken, activiteiten en winkels.
Laat u verleiden door de charmes van onze camping, in ons prachtige departement Ariège, en we heten u van harte welkom!