TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Source du Jabron

Camping la Source du Jabron
26220  Dieulefit
Drôme
code: 59612
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.7/5 (3 stemmen)
☆☆☆ Camping Qualité zwembad50 tot 100 plaatsen centrum 3.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 1060 km hoogte 400 m 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden


hoogseizoen vòòr 2014
8
Prima verzorgde camping die onlangs is overgenomen door nieuwe eigenaar. Prachtig zwembad, met onlangs 2 nieuwe "rust"zwembaden erbij. Ik las dat iemand klaagde dat er te weinig ligbedden bij het zwembad staan, maar dat komt vooral doordat veel mensen hun handdoek de hele dag laten liggen om vooral hun stoel bezet te houden. Kwestie van mentaliteit dus. Veel schaduwplekken, grote en kleine plaatsen, mooi natuurlijk terrein. Sanitair in orde, volgend jaar worden de 2 sanitairgebouwen vernieuwd, hoewel het ene gebouw nog redelijk nieuw is.
Je kunt eten halen op de camping, pizza's, patat en nog wat dingen. Je kunt er ook eten. Het is heel rustig op de camping, vooral 's avonds en 's nachts zodat je er heerlijk kunt slapen. Wel hebben wij een aantal keer harde wind gehad waardoor we op gegeven moment zelfs niet meer buiten konden zitten en slecht sliepen van het lawaai van de wind.
Dieulefit is leuk plaatsje met grote supermarkt, ongeveer 10 minuten rijden. Helaas heb je op de camping geen uitzicht, je kijkt tegen twee hoge groene bergen aan. Animatie was bescheiden (gelukkig), bestond uit toernooitjes tafeltennis (2 prima tafels overigens), jeu de boules, aquagym en af en toe een optreden (tot maximaal 11 uur, dus geen lawaai als je wil slapen). Al met al leuke camping voor heel weinig geld.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:7 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Els
hoogseizoen vòòr 2014
6
Geen rustieke camping meer. De camping is veel te groot en er zijn te veel mobilhomes. Het zwembad is leuk met een leuke glijbaan, maar overvol als het druk is. Het personeel is heel leuk en behulpzaam. Alleen het sanitair is verschrikkelijk. Niet echt vies, maar er komt gewoon geen water uit de douche. Ja, om 06.00 uur 's ochtends, maar ja dat is toch wat vroeg als je op vakantie bent.

ligging:7 sanitair:4 sfeer:6 rust:5
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Heeremans
hoogseizoen vòòr 2014
8
Wij hebben de camping bezocht in juli 2007. We hadden een stacaravan gehuurd. Deze stond op een gedeelte van de camping dat nauwelijks begroeid was. De caravan was splinternieuw en erg ruim. Tevens stond er een houten veranda met zonnescherm voor. Vooral dat zonnescherm was geen overbodige luxe. Tijdens ons verblijf scheen de zon uitbundig en was het tussen de 30 en 35 graden.
Het zwembad is mooi en schoon, ongeveer 1,8/2.0 meter diep. Er is een vrij klein kindergedeelte aan het zwembad. Er staan ligbedden bij het bad.
Er is dagelijks vers brood en nederlandse kranten. Het brood en de krant moet je wel de dag van te voren bestellen. Er is een restaurant en je kunt pizza's afhalen.
Er worden enkele activiteiten georganiseerd, maar deze zijn voor de wat oudere jeugd. Voor de kleintjes was er een klein speeltuintje.
Door de ligging tussen de bergen verdwijnt de zon (in juli) om ongeveer 7 uur 's avonds.
Dorpje (stadje?) Dieulefit op enkele kilometers. Leuk centrum en grote supermarkt (met benzinepomp) aanwezig.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van patrick123
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW