TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Tournerie

Camping la Tournerie
483 Route de La Tournerie
24290  Aubas
Dordogne
code: 111484
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.8/5 (5 stemmen)
campingPartner mini bij de boer zwembad op 6.0 kmzwemmeer op 20.0 kmrivier op 6.0 kmzee op 150.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 januari .. 31 december centrum 6.0 km supermarkt 6.0 km Utrecht 1000 km hoogte 100 m prijsklasse goedkoop voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


camping voor campers en caravans (geen tenten) la ferme La Tournerie is een camping waar alleen volwassenen en rustige vriendelijke honden zijn toegelaten. Kinderen zijn dus niet toegestaan. Dat maakt de camping tot een oase van rust!

De kleine camping ligt in een gehucht in een prachtig heuvelachtig en rustig landschap op slechts 6 kilometer van de fascinerend mooie plaats Montignac, met een rijkdom aan restaurants en dingen om te doen. Het ligt ook op een makkelijk te bewandelen afstand van St. Amand de Coly, een van de mooiste dorpen van Frankrijk.

De rustige omgeving maakt La Tournerie tot een perfecte plek om volledig te ontspannen en de meer stressvolle zaken in het leven te vergeten. En voor de meer fysiek actieven onder u: er zijn kilometers prachtige wandelpaden en uitdagende fietsroutes door het vrijwel onverpeste en heuvelachtige platteland in de onmiddellijke omgeving.


Wij zijn een heel vriendelijk Engels stel en onze Nederlandse vrienden zijn altijd van harte welkom.
klik op de link op onze website om onze beoordelingen te lezen.

ROUTE
Bezoek onze website voor een routebeschrijving