TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Vallee Bleue

Camping la Vallee Bleue
26510  Sahune
Drôme
code: 63961
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ zwembad50 tot 100 plaatsen april .. september


hoogseizoen vòòr 2014
8
Pluspunten:
- Veel plekken met mooie gazon als ondergrond. Sommige nog gewone ondergrond (stenen, ...), maar meer en meer met gazon. De plek die wij hadden (nr. 2) was pas sinds dit voorjaar aangelegd met mooi groen gras.
- Mooie sanitairblok: mooie planten, provençaalse tegels (zelfs de douche is mooi afgewerkt).
- Heel mooi aangelegd zwembad (gedeelte echt gras, gedeelte kunstgras waar parasols ter beschikking staan (geen zetels, zodat deze ook niet 'gereserveerd' kunnen worden van 's morgens vroeg).
- Overal mooie bloemen en planten (eigenaar halve tuinman).
- In de rivier aan de camping is een diep stuk, waar je ook echt in kan zwemmen (ik kon er als volwassene nipt staan), wel opletten voor op sommige plaatsten grote rotsen onder water.
- Dorpje vlakbij (5 min.) Ook bakker die bijna altijd open is (7d/7d – om 7 u 's morgens al open). Handig als kinderen al vroeg wakker zijn (pas rond kwart na acht brood op de camping). Verder nog in het dorp: klein café, restaurant, supermarktje, tankstation. Ook in juli langs de wegen allemaal kraampjes met vers fruit (abrikozen, perziken,...).

Minpunten:
-Redelijk kleinschalig en veel vaste gasten, dus je moet geluk hebben om nog een plaats te krijgen zonder te reserveren. Wij waren er rond 8 juli en hadden geluk dat er nog een plaatsje vrij was.
-Voor echt kleine kinderen (< 3 jaar) speeltuin niet helemaal geschikt.
- Zwembad heeft een diep en een ondiep stuk. Geen afscheiding tussen. Geen apart peuterbadje.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Lieven
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW