TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Vallée Heureuse

Camping la Vallée Heureuse
Impasse Lavau
13660  Orgon
Bouches-du-Rhône
code: 111652
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (25 stemmen)
natuur ☆☆☆ ANWB ACSI ADAC zwembadzwemmeerrivier op 30.0 kmzee op 60.0 km5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 4 april .. 1 november internetpunt wifi terrein mobilhome/stacaravan chalet centrum 2.5 km supermarkt 3.0 km Utrecht 1135 km hoogte 85 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCheque, CampingCard ACSI, Camping Key Europe 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Camping La Vallée Heureuse is gelegen aan de voet van natuurpark Les Alpilles. Het is bij uitstek een gebied om te klimmen, te wandelen, te mountainbiken, leuke marktjes of dorpjes te bezoeken of het kerkje Notre Dame de Beauregard te bekijken. Maar ook kunt u gratis naar het automobielmuseum en zijn allerlei andere culturele en sportieve activiteiten mogelijk.

De camping bestaat uit allerlei verschillende terrassen, er zijn zowel zon- als schaduwplekken. Ook is er een zwembad op de camping met een kinderbadje.

U kunt elke dag brood bestellen. In het laagseizoen bakken we op vaste dagen friet, ook is er een vaste dag waarop u in ons nieuwe restaurant pizza kunt eten of afhalen. Tijdens het hoogseizoen wordt er elke dag friet gebakken en kunt u 6 dagen in de week pizza's bestellen of komen eten. Eén dag in de week kunt u zich inschrijven voor een menu, dat zal op onze muzikale avond zijn.

Op de camping zijn gratis fietsen te leen. Dit zijn fietsen voor volwassenen met een 7-tal versnellingen, deze zijn bedoelt om even naar het dorpje te fietsen voor een vergeten boodschap.

In het hoogseizoen zijn er ook kranten verkrijgbaar op de camping.

Er zijn vanaf heden ook een tiental "houtlook" mobilhomes te huur.

En mocht u met een groep willen komen dan beschikken wij over twee gites met elk 20 bedden.

ROUTE
Met de auto (vanuit Lyon - Parijs):
U komt over de A7 – route du soleil – naar het zuiden en nadat u Avignon bent gepasseerd neemt u afslag 25 – Cavaillon. Na de tol-poort houdt u links aan richting Saint-Remy. U gaat op de tweede rotonde linksaf en komt na enige tijd aan bij een derde rotonde. Hier volgt u de borden naar de camping. Let op : bent u hoger dan 3.10m ga dan rechtdoor op die derde rotonde en volg dan de borden van de camping. Bent u lager dan 3.10m dan neemt gaat u linksaf op de rotonde en volgt u dan de borden.

Met de trein (TER):
De TER stopt in Orgon – lijn vanuit Cavaillon of Salon de Provence. Het station ligt op 500 meter van de camping.

Met het vliegtuig:
U vliegt op Marseille, hier kunt u de trein pakken naar Orgon.