TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Vallée Verte

Camping la Vallée Verte
Devois de Cocol
F-30200  La Roque-sur-Cèze
Gard
code: 59736
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.5/5 (4 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI NL eigenaar zwembadrivier5 tot 10 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 26 april .. 30 september wifi centrum 2.0 km supermarkt 12.0 km Utrecht 1097 km hoogte 149 m korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


voorseizoen vòòr 2014
8
Fijne camping met grote plaatsen. Er zijn veel plaatsen met voldoende schaduw. Het is een terrassencamping met veel hoogteverschillen. Als je op het achterste deel van de camping staat en/of bovenin, dan is het een hele klim elke dag voor een gang naar de receptie of het toiletgebouw. Het sanitair is schoon. De douches geven voldoende warm water. De toiletten hebben geen WC bril en ook geen toiletpapier. Wij hebben hier gestaan in de maand juni en toen was het winkeltje niet open, pas bij het begin van het hoofdseizoen ging het winkeltje open. Verder prettig zwembad en een leuk strandje daarnaast. Service staat hoog in het vaandel op deze camping. Caravan wordt gebracht en gehaald op verzoek naar en van de plek. De weg naar de camping heeft nl. twee vrij steile klimmetjes. Vier keer per week wordt het vuil bij de caravan opgehaald en krijg je direct een nieuwe vuilniszak. Het restaurant is prima en de prijzen vallen wel mee, 16,50 Euro voor een menu is niet teveel. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De rivier langs de camping is een prettige bijkomstigheid. Wel zou men iets kunnen doen aan wat bewegwijzering op de weg naar de camping. Wij hebben niet een bordje gezien op de weg naar de camping. Winkels zijn er niet in de buurt, dichts bijzijnde is Bagnols, enkele kilometers verderop.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Kouwtje
hoogseizoen vòòr 2014
8
Leuke camping (NEDERLANDERS)

Dit is een prima camping. Wel even wennen dat het heeeel nederlands is. Maar dat heeft ook weer z'n voordelen. Gelukkig is alle info die je krijgt, bijvoorbeeld de activiteiten van de week, wel een leuke mengeling van Frans/Nederlands, heb je wel het idee dat je in Frankrijk zit. Na twee franse campings is het keurige sanitair wel een verademing. Heel mooi en super schoon. De rivier is natuurlijk geweldig! Voor de kinderen is ook het zwembad met glijbanen heel leuk en ook het sportveld beviel heel goed. Zeker een aanrader.

ligging:7 sanitair:9 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Mariëtte Heeremans
hoogseizoen vòòr 2014
8
Rustige camping waar alle gasten ook op letten dat het zo blijft. Zelf een gezin met kinderen van 11 en 15 en die hebben zich zeer goed vermaakt (en dit zijn geen suffies) lekker chillen met z'n allen aan de rivier zonder ouders. De kinderen hebben nu nog steeds contact met elkaar en bezoeken elkaar door het hele land.
Animatie is goed verzorgd zowel voor jong en oud. Zwemmen in het zwembad maar ook de rivier biedt mogelijkheden. Er is een sportveld en tafeltennis. Zeer goede keuken en gezellig terras (aardig aan de prijs maar goed eten). Snackbar mag inderdaad wel langer open.
Het is gedeeltelijk een terrascamping waar je stevig de berg op moet lopen. Ligt niet bij een dorp of stad. Heeft als voordeel geen overlast van die mensen maar je bent wel aangewezen op een auto.
Gebied is niet toeristisch maar heeft nog de mooie cultuur van frankrijk. Ligt op een prima uitvalspunt om zaken te gaan bekijken zoals steden, historische punten en mooie natuur. Wandelen kan prima en voor fietsen moet je wel conditie hebben. In mijn ogen een leuke camping voor iedereen die wil genieten van het leven. Geen camping voor backpackers of doortrekkers.
Caravan wordt (als je dat wilt) op de plek gezet door personeel. Vuil wordt dagelijks opgehaald. Internet aanwezig tegen vergoeding. Plaatsen zijn groot genoeg en aardig privé. Nederlandse eigenaars en personeel.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van ben
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW