TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping la Vieille Ferme

Camping la Vieille Ferme
La Clapière
F-05200  Embrun
Hautes-Alpes
code: 59771
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (1 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI Camping Qualité NL eigenaar zwemmeer op 1.0 kmrivier op 0.5 km2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 15 april .. 15 oktober wifi de Waard tent centrum 2.0 km supermarkt 0.5 km Utrecht 1127 km hoogte 790 m prijsklasse duur korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Camping la vieille ferme, nèt iets leuker.

nederlandse eigenaars
buitensportprogramma

hoogseizoen 2019
8
Aanvulling: de mensen van de houtzagerij gingen gelukkig ook met vakantie. Met ingang van het eerste weekend van augustus was het stil.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Mark Kampeerder
hoogseizoen 2019
8
Gemiddeld grote camping aan de rand van het dorp Embrun. De rivier Durence op 5 minuten lopen. (Kajakken, raften). Het meer Lac du serre Ponçon op 10 minuten lopen. Veel jeugd in alle leeftijdscategorieën op de camping. Om half elf is het stil. De oudere jeugd gaat met elkaar ook 's avonds naar het plan d'eau en chillen daar. Geen last van op de camping. Dankzij een nachtcoach ook bij terugkomst op de camping geen overlast. Er zit wel een houtzagerij naast de camping. Vooral als je vooraan op de camping staat zou je dat wel als overlast kunnen ervaren. Het sanitair is voldoende en schoon. Kitvoegen zouden een keer vervangen mogen worden. Er is geen zwembad, wel animatie, ook voor de oudere jeugd. Er worden ook veel sportieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kortom: prima camping.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:9 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Mark
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW